Connect with us

technokrata

Non-stop programozás a non-profit szervezetekért

Laptop

Non-stop programozás a non-profit szervezetekért

IBM 48 órás programozó bajnokság – már a regisztrációhoz vezető út megtalálása is feladat.

A verseny idei újdonsága, hogy non-profit intézmények jelentkezhetnek a bajnokság weboldalán informatikai nehézségeikkel, a tervek szerint pedig a versenyen egy hazai intézmény problémáját orvosolják a hallgatók. A legjobb megoldást az intézmény felhasználhatja meghatározott feltételek mellett. A bajnokság során a 3 fős csapatok idén is az IBM WebSphere és Rational eszközöket használhatják.

A versenyt 2010. november 5-7. között rendezik meg a veszprémi Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Karán, azonban a felkészülést már most megkezdhetik az érdeklődő hallgatók. A regisztrációhoz vezető utat ismét a hallgatóknak kell megtalálniuk. Akik megbirkóztak a feladattal, regisztrálhatnak az oldalon, és szoftvereket, háttéranyagokat tölthetnek le, valamint chatelhetnek a fórumban, hírlevélben értesülhetnek a versennyel kapcsolatos legfrissebb információkról. A weboldalon a tavalyi első helyezettekkel is találkozhatnak az érdeklődők.

Az első három helyezett csapat tagjai egy-egy Lenovo notebookkal lesznek gazdagabbak. A különdíjak Nokia E72-es telefonok és iPodok formájában találnak gazdára. Mindezeken felül egy csapat tagjai a salzburgi Eisarena lelátójáról szurkolhatnak majd a Red Bull Salzburg jégkorong csapatának. A legjobban teljesítőket a szervezők állásajánlatokkal vagy gyakornoki-programban való részvételi lehetőségekkel kereshetik meg.

A nevezésre szeptember 6-tól nyílik lehetőség, az őszi versenyen az első 20 regisztráló csapat indulhat.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin