Connect with us

Hirdetés

technokrata

Még gyorsabb SSD-k a Kingstontól

Laptop

Még gyorsabb SSD-k a Kingstontól

Nagyobb adatátviteli sebesség, változatlan áron.

A Kingston Digital Europe bejelentette második generációs Kingston SSDNow V Series mozgóalkatrész nélküli meghajtó megjelenését. Az új SSD elődeinél nagyobb teljesítményt és a Windows 7 TRIM funkciójának támogatását kínálja változatlan áron. A NAND flashmemóriával szerelt második generáció 64 GB-os és 128 GB-os tárkapacitással érhető el, azonos olvasási (200 MBps) és eltérő írási (110 MBps a 64 GB-os és 160 MBps a 128 GB-os modellnél) elméleti maximális sebesség mellett. A meghajtók megvásárolhatók különálló egységként, illetve asztali- és hordozható rendszerekhez kialakított csomagban egyaránt.

A Kingston SSDNow V Series bővítőcsomagjainak használatával nem szükséges az operációs rendszer újratelepítése vagy más, a kritikus fontosságú adatfájlok változását eredményező művelet elvégzése. A csomagban található Acronis True Image másolószoftver leegyszerűsíti a meglévő merevlemez (HDD) tartalmának SSD-meghajtóra történő áthelyezését. Ezen kívül a Kingston SSDNow V Series mozgóalkatrész nélküli meghajtó, 3,5” rögzítőkészlet és alkatrészek (csak az asztali számítógépekhez készült csomagok esetén), SATA adat- és tápkábelbővítő (csak az asztali számítógépekhez készült csomagok esetén) illetve 2,5” USB SATA külső ház és csatlakozókábel (csak a hordozható számítógépekhez készült csomagok esetén) található benne.

A Kingston SSDNow V Series meghajtóhoz és a csomaghoz hároméves jótállás és 24 órás technikai támogatás jár. További információért látogasson el a www.kingston.com/europe webhelyre.

SSD
Csendes működés jellemzi: mozgó alkatrészek hiányában halkan és hőmentesen működik. Ugyanezen okból kifolyólag az SSD a merevlemeznél mostohább környezetben is képes működni. Támogatja a S.M.A.R.T. önfigyelési, elemzési és jelentéskészítési technológiát. További adatok:
– Tárolási hőmérséklet: -40 °C és 85 °C között
– Hőmérséklet működés közben: 0 °C és 70 °C között
– Rezgéstűrés működés közben: 2,17 G (7-800 Hz)
– Rezgés működésen kívül: 20 G (20-2000 Hz)
– Energiafelhasználási adatok: 64 GB, 128 GB aktív állapotban: 5,2 W (jellemző); alvó állapotban: 0,7 W (jellemző)
– Várható élettartam: 64 GB, 128 GB: 1 millió üzemóra két meghibásodás között (átlag)



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés