Connect with us

Hirdetés

technokrata

Office 2010, alacsonyabb áron

Laptop

Office 2010, alacsonyabb áron

A még meg sem jelent irodai programcsomag Windows 7-nél bevált előrendeléssel.

Ismeretes, hogy a Microsoft új operációs rendszerét, a Windows 7-et a fejlesztő már hónapokkal korábban „megvehetővé” tette. Annak érdekében, hogy ne essen csorba a Windows Vista eladási mutatóiban, Redmond úgy döntött, hogy a nyáron (és utána) vásárolt Vistákhoz egy kupont hozzácsapva ingyenes upgrade-et kínál Windows 7-re. Ez az üzleti modell aztán annyira bevált, hogy most hasonló akcióba kezdett az Office 2010 kapcsán is.

Az amerikai óriáscég reseller programján, a Vián keresztül 20 százalékkal olcsóbban lehet hozzájutni a Microsoft Office Professional Plusz 2007-hez, és emellett a vásárló jogosult arra, hogy az Office 2010 megjelenésével azt további kifizetés nélkül telepítse. A tervek szerint jövő júniusban debütáló irodai alkalmazáscsomagra így nem kell várniuk a cégeknek – már most megvehetik az Office-t, amit aztán ingyenesen frissíthetnek a bő fél év múlva megjelenő új verzióra.

Ezúttal azonban nem a tényleges kiadás megjelenéséig tart az akció, csupán december 31-ig, és ezt is „csak” a céges ügyfelek használhatják ki. Nem kizárt viszont, hogy hasonló akciót az otthoni felhasználók számára is lehetővé tesz majd a Microsoft.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés