Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gigabites switch-ek a Netgeartől

Laptop

Gigabites switch-ek a Netgeartől

IP-alapú hálózatintegráció a kis- és középvállalkozásoknak.

A Netgear ProSafe gigabites switch-ek olyan, kis- és középvállalkozásnak (KKV-knak) szánt hálózati eszközök, melyek egyetlen platformon belül kínálnak gigabites adatkapcsolatot, Etherneten keresztüli tápáramellátást (PoE) és összefűzési lehetőséget. A GS7xxTPS sorozatot úgy alakították ki, hogy a KKV-k meglévő infrastruktúrájukat át tudják helyezni a vezeték nélküli LAN-t, VoIP-telefonokat vagy IP-PBX telefonközpontot, illetve videokonferencia-szolgáltatást egyaránt támogató integrált hálózatra.

Az összes porton biztosított Ethernetes tápellátás és az AutoVoice VLAN funkció révén a felhasználók egyszerűen, bárhol, a vezetékhálózat módosítása nélkül csatlakoztathatják PoE-technológiájú IP-telefonjaikat, illetve hozhatnak létre vezeték nélküli hozzáférési pontokat. Ezenkívül mindkét switch első négy portja már az IEEE802.3at szabványtervezet szerinti PoE+ technológiát is támogatja, így olyan nagyobb, akár 30 W teljesítményfelvételű PoE-eszközök csatlakoztatását is lehetővé teszi, mint a többcsatornás vezeték nélküli hozzáférési pontok, a pásztázó-, billenő- és zoom-funkcióval rendelkező IP-alapú kamerák vagy az érintőképernyős IP-telefonok.

A switch-ek mindegyike két-két, e célra szolgáló, 20 Gb/s összefűzési sávszélességet biztosító HDMI-portot is tartalmaz. Segítségükkel akár 6 switch vagy 288 port is összefűzhető, s egyetlen IP-cím alatt kezelhető. Az összefűzési funkció jellemzője a redundancia és a működés közbeni cserélhetőség is. Szolgáltatásaik között megtalálhatók a hozzáférés-vezérlési listák (ACL), a 802.1x portalapú hozzáférés-szabályozás, a kibővített QoS-támogatás, a sávszélesség-korlátozás és a multicast forgalmat szabályozó IGMP snooping funkció.

A Netgear ProSafe GS7xx sorozathoz a hét minden napján, napi 24 órában teljes körű műszaki támogatás tartozik. A GS724TPS és a GS748TPS a kiemelt viszonteladóknál és közvetlen értékesítő partnereknél 2009 júliusától lesz kapható, az USA-ban a becslések szerint 900 illetve 1700 dollártól induló kiskereskedelmi áron. A termékekhez a vállalat Lifetime garanciája és az opcionálisan rendelhető ProSupport karbantartási szolgáltatáscsomag is jár.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés