Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kiderült, mennyibe kerül a Windows 7

Laptop

Kiderült, mennyibe kerül a Windows 7

Hivatalos árlista a Microsofttól.

Redmond még csütörtökön jelentette be Windows 7 Upgrade Option programját, mellyel lehetővé teszi otthoni és kisvállalati ügyfelei számára a Windows 7-re való átállást, amennyiben Windows Vistával telepített PC-t vásárolnak; június 26-tól kezdve. A jelenlegi operációs rendszer prémiumkategóriás változatait kell megvásárolni ahhoz, hogy a vevő jogosult legyen később W7-et installálni számítógépére.

Ezzel párhuzamosan a Microsoft közzétette az OS néhány változatának hivatalos, kiskereskedelmi árát (az Egyesült Államokra vonatkozóan). Eszerint a Windows 7 Home Premium teljes, dobozos változata 200 dollárba, a Professional verzió 300, míg az Ultimate 320 dollárba kerül. Mindamellett az upgrade árak is ismertté váltak: a Home Premium Vistáról frissítve 120, a Professional 200, az Ultimate pedig 220 dollárba kerül. Sőt, hogy az eladásokat még jobban felpörgesse a szoftverfejlesztő óriás, július 11-ig még alacsonyabb árakkal rukkolt elő: a W7 Home Premium upgrade-jáért 50, a Professionalért pedig 100 dollárt kell kifizetni.

A Windows 7 október 22-i startjáig nagyobb mennyiségben találkozhatunk „W7-kész” PC-kkel, de a program utána sem áll le: a Microsoft egészen 2010. január 31-ig tartja életben a kedvezményes Windows Vista – Windows 7 upgrade lehetőségét.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés