Connect with us

technokrata

Még jobbá vált a Windows 7

Laptop

Még jobbá vált a Windows 7

Gyorsabb, stabilabb, hamarabb telepíthető. Illegálisan.

Alig egy nappal azután, hogy lezárult a többször is kiterjesztett Windows 7 első nyilvános bétatesztelésének ideje, egy újabb változat készült el a következő microsoftos operációs rendszerből. A post-béta verzió (Build 7022) az első tesztek szerint még gyorsabb és stabilabb, mint a korábban mindenki számára elérhetővé tett kiadás, mindemellett még rövidebb ideig tart a telepítése is. Ráadásként tartalmazza az Internet Explorer 8 RC változatát.

Van ugyanakkor egy kis szépséghibája a dolognak: ez már nem érhető el legálisan a nagyközönség számára. Honnan tudunk akkor mégis részletes információkat róla? Nos, onnan, hogy ez a változat (is) kiszivárgott, és a nagyobb külföldi bittorrent site-okról már beszerezhető. A 2,47 GB-os méretű image csak a 32 bites Windows 7-et tartalmazza.

W7-et a karácsonyfa alá
Mark Russinovich, a Microsoft vezető beosztású fejlesztője nemrég egy webcast során, felhasználói érdeklődésre kijelentette, hogy a Windows 7 a Windows Vistához hasonló időszakban jelenik meg. Pontosabban azt mondta, hogy három évvel a Vista gyártósorokra küldése után jut hasonló állapotba a W7. Ez utóbbi esetében 2006 októberében volt, vagyis akkor idén októberben kell bekövetkeznie ennek a Windows 7 életciklusában.

Azaz, ha minden jól megy, a karácsonyi bevásárlási láz idejére már a boltokba kerülhetnek az első, Redmond új operációs rendszerét futtató számítógépek.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu