Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elképesztő sebességű DDR3 memóriák

Laptop

Elképesztő sebességű DDR3 memóriák

Bemutatkoztak a Kingston Technology háromcsatornás HyperX moduljai.

A Kingston Technology 2GHz órajelű memóriamoduljait melyeket az új, Intel-alapú X58 alaplapokhoz fejlesztettek ki. A Kingston HyperX DDR3 2 GHz órajelű memóriája három darab 1 GB méretű modult tartalmaz egy csomagban, amelyek támogatják az Intel XMP (Extreme Memory Profile) alaplapokat, és megfelelnek a Core i7 1,65 voltos platform ajánlásainak.

Ismeretes, hogy nemrég kiderült: az Intel szigorú tanáccsal látta el az alaplapgyártókat, miszerint az új X58-as chipkészlet és a Core i7 processzor kapcsán azt javasolta minden partnerének, hogy ragaszkodjanak a maximum 1,65 voltos memóriafeszültséghez. A vállalat szerint ugyanis olyan mértékű túlmelegedést okozhat a megnövelt feszültség, hogy az nagy valószínűséggel fizikai károsodást okoz a központi vezérlőegységben. Éppen ezért megnyugtató a kérdésben tett hivatalos Kingston állásfoglalás.

„Valamennyi háromcsatornás memóriatermékünk órajele manuálisan vagy XMP-kompatibilis profilokkal növelhető. A 2GHz órajelű modulokat az ASUS P6T Deluxe alaplapokon 2000 MHz órajelig, míg az Intel DX58SO alaplapokon 1600MHz órajelig tesztelték.” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A leggyorsabb, 2000 MHz-es sebességű memória mellett a Kingston háromcsatornás termékcsaládja 1866 és 1800 MHz sebességű, valamint alacsony késleltetésű, 1600 és 1375 MHz sebességű memóriákat is tartalmaz. A három darab, 1 vagy 2 GB-os modulból álló Kingston ValueRAM csomagok elérhetők 1333 MHz és 1066 MHz sebességű változatban is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés