Connect with us

Hirdetés

technokrata

EMC Celerra NX4 egyesített tárolórendszer

Laptop

EMC Celerra NX4 egyesített tárolórendszer

Belépő szintű Celerra NX4 NAS, iSCSI és Fibre Channel környezetekben.

Az EMC Celerra NX4 rendszer az EMC Celerra egyesített tárolórendszereinek új belépési pontja. Kis- és közepes vállalkozásoknak vagy távoli telephelyeknek készült, amelyek egyetlen platformon szeretnék konszolidálni széttagolt fájlszervereiket és tárolóikat. Az EMC „Celerra Startup Assistant” szoftverével az NX4 akár 15 perc alatt is elindítható és beállítható. A központosított webes felügyeletet nyújtó Celerra Manager szoftverrel a rendszeradminisztráció egyszerűen végezhető a varázslók és az automatikus kötetkezelés használatával.

A Celerra rugalmas erőforrás-kiosztási (thin provisioning) funkcióival egyszerűsíthető a felügyelet és javítható a tárolási hatékonyság; ugyanezt szolgálja, hogy a tárolók virtualizáltan használhatók a szerverek és felhasználók számára. A rendszer fejlett és automatikus védelmi szolgáltatásokat is kínál. A Celerra SnapSure szoftver úgy nyújt azonnali adatvédelmet, hogy közben minimális tárolóterületet használ. Csak olvasható, illetve írható-olvasható logikai pillanatfelvétel-másolatokat készít, amelyek egyaránt segítenek a felhasználók által végzett adat-helyreállítások és az online mentések során.

A Celerra NX4 Microsoft, Unix, Linux és VMware ESX Server operációsrendszer-környezetben is használható és igazolt referenciaarchitektúrákkal támogatja a legfontosabb alkalmazások (Microsoft Exchange, SQL Server, Oracle, VMware Virtual Desktop Infrastructure ,VMware Site Recovery Manager) használatát a telepítés felgyorsításához. Maximális kapacitása 60 terabájt, ami akár 60 nagykapacitású SATA és/vagy SAS merevlemez-meghajtót használatát jelentheti. A rendszer szakaszosan bővíthető. Emellett a helyi és távoli replikációra használható EMC Celerra Replicator szoftverrel a cég működése szempontjából kritikus fontosságú adatok akár több másodlagos helyszínre is replikálhatók a zökkenőmentes üzletmenet-folytonosság és adatvédelem érdekében.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés