Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a FibreCAT család új modellje

Laptop

Itt a FibreCAT család új modellje

Adattárolás meglévő szabványos IP-infrastruktúra felhasználásával.

A Fujitsu Siemens Computers új FibreCAT SX80 iSCSI modellje a FibreCAT SX online tárolómegoldás-család tagja. A sok vállalatnál szervercsatlakozási célokra már korábban kiépített IP-infrastruktúrát hasznosító storage rendszer gazdaságos és nagy teljesítményű alternatívát kínál a tárolóhálózat (SAN, Storage Area Network) létesítésére a külön FC (Fibre Channel) hálózat helyett.

A FibreCAT SX80 iSCSI a cég által kimondottan iSCSI-technológiához fejlesztett és optimalizált vezérlővel dolgozik. Vonzó árú megoldást jelent a SAN bevezetésére készülő kis- és középvállalatok számára. A szabványos IP-infrastruktúra egyszerűsíti a hálózati adminisztrációt, és az ehhez szükséges IP-komponensek is kevesebbe kerülnek, mint a megfelelő FC-modulok. A vezérlőnként 1 GB gyorsítótárral rendelkező és portonként 1 Gbit/sec adatátviteli sebességű új modell teljesítményére sem lehet panasz. Ha a hálózatot optimálisan konfigurálják, az üzenet-átviteli és adatbázis-alkalmazásoknál lépést tud tartani a FibreCAT SX80 FC modellel. A tároló mellé érdemes szerver-virtualizációs megoldást választani (pl. VMware), mert ilyenkor az adatkonszolidáció a tárolón kívül zajlik. Az integrált iSCSI bootolási funkcionalitás a KKV-k x10sure fürtjeinél is vonzó és értékes megoldássá teszi a FibreCAT SX80 iSCSI-t.

„A felhasználók most már az iSCSI előnyeit is élvezhetik a rugalmas, magas rendelkezésre állási szintű FibreCAT SX tárolórendszereknél” – jelentette ki Dr. Helmut Beck, a Fujitsu Siemens Computers adattárolási üzletágának alelnöke. „A FibreCAT SX80 iSCSI számos kis- és középvállalat adattárolási igényeinek megfelel, és minden olyan helyen jól használható, ahol költségszempontból nem igazolható az FC hálózat létesítése, viszont hasznos lenne tárolóhálózatot kiépíteni.”

A FibreCAT SX80 iSCSI online tárolórendszer maximális kapacitása 56 TB. A FibreCAT SX család többi tagjához hasonlóan élvonalbeli tárolótechnológiával dolgozik, integrált snapshot-készítési jellemzővel és redundáns komponensekkel rendelkezik. RAID-vezérlői, ventilátorai és tápegységei üzem közben cserélhetők. Rendelkezésre állását és adathozzáférési megbízhatóságát a Fujitsu Siemens Computers saját fejlesztésű FibreCap és FibreCache technológiái is növelik . A FibreCAT SX80 iSCSI modellt a VMware ESX 3.x, az x10sure és a Microsoft Cluster MSCS környezetekre, valamint a Windows 2003/2008, SuSE SLES 9, 10 és RedHat operációs rendszerekre tanúsították.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés