Connect with us

Hirdetés

technokrata

Melyik a legjobb képmegjelenítő eszköz?

Laptop

Melyik a legjobb képmegjelenítő eszköz?

Kiosztották a TIPA díjakat…

Két kitüntetéssel jutalmazta a TIPA a Samsung termékeit az idei díjátadáson: a legjobb monitor kategóriában a vállalat a SyncMaster XL30 LED BLU-val készülékével nyert, míg a legjobb ultrakompakt digitális fényképezőgép kategóriában az NV24HD-vel.

Lássuk, mit tud a Samsung SyncMaster XL-30? A profi fotográfusok, fotóstúdiók, grafikusok, nyomdák, fotó-, videó szerkesztők vagy grafikai tervezők illetve akár a kedvtelésből fotózók elvárják a tökéletes színeket, hogy az, ami a papíron megjelenik, a monitoron is ugyanúgy nézzen ki. Az XL30-as az NTSC színtér 123%-át fedi le, és az sRGB színtér mellett képes megjeleníteni az Adobe RGB színteret is. A tökéletes megjelenítés kulcsa az új LED alapú háttérvilágítási technológia, amely egyenletesen tiszta képet garantál a teljes képernyőn nagy fényerejű, vezérelt háttérvilágításával. További előnye, hogy nélkülözi a halogén és a higany használatát, tükrözve ezzel a Samsung környezettudatos gyártási gyakorlatát.

A LED technológia másik nagy előnye a hosszabb élettartama és nagyobb megbízhatósága.
Az „Eyeone Display 2” calibráló eszköz és a Natural Color Expert program segítségével a monitor színprofilja bármikor módosítható a felhasználó igényei szerint. A Samsung SyncMaster XL-30 178 fokos betekintési szöget biztosít a felhasználóknak. A felszerelhető, belső oldali szövetborítású takarólemezek gondoskodnak az optimális fényviszonyokról a monitor képfelületén, hogy a színek élvezetét a külső fényviszonyok legkevésbé se zavarhassák.

A zsűri a monitor értékelésekor a 1000:1 kontrasztarányt, a 14 bites színmélységet, a 2560×1600 pixel felbontást, a dönthető, elforgatható, rotálható kialakítást és a beépített USB HUB-ot emelte még ki.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés