Connect with us

Hirdetés

technokrata

Energiatakarékos hálózati eszközök

Laptop

Energiatakarékos hálózati eszközök

SMC: lecsökkentett energiafogyasztást a teljes életciklusban – a tervezéstől és gyártástól kezdve a használaton át egészen a végső újrahasznosításig.

Az SMC Networks versenytársai közül sokan azt a megoldást választották, hogy kikapcsolják a használaton kívüli switch portokat az energiatakarékosság jegyében, a vállalat azonban megtalálta a módját annak, hogy a teljes energiafogyasztást csökkentse le, miközben minden port és alkatrész bekapcsolva marad használható állapotban. Ez zökkenőmentesebb működést, hosszabb élettartamot és jobb hálózati teljesítményt eredményezett. Ian Kenney, az SMC Networks termékmarketing igazgatója arról számolt be, hogy teljes termékpalettákat fejlesztettek ki, nem pedig csak néhány egyedi terméket.

A cég legújabb Ethernet switch családja, az SMC61XX 10/100 és az SMC81XX 10/100/1000 jó példái a single-chip architecture switch-eknek, amelyek minimális áramfogyasztásuk és a bennük lévő első osztályú chip készletek miatt optimális teljesítményt nyújtanak.

Az SMC Networks arra törekszik, hogy lecsökkentse termékeinek energiafogyasztását, valamint csökkentse a gyártásuk természetre gyakorolt hatását; illetve, hogy minimalizálja, majd végül teljesen elhagyja és alternatív megoldásokkal helyettesítse a veszélyes anyagok használatát az alkatrészek gyártása közben. Az SMC Networks termékei megfeleltek az Európai Unió WEEE (magyarul: Hulladékká vált elektromos és elektronikai berendezések)
direktíváinak, valamint az RoHS (magyarul: az elektromos és elektronikus berendezésekben lévő veszélyes anyagok használatának korlátozása) direktívájának már azelőtt, mielőtt azok életbe léptek volna. Sőt, az SMC Networks már az új, Kínát és Koreát érintő RoHS direktíváknak is megfelel. Minden SMC Networks termék, amelynek a csomagolásán szerepel a Green dot embléma – ami a céget szimbolizálja -, megfelel a cég azon kötelezettségének, amely a hulladékká vált csomagolás újrahasznosítására irányul – összhangban az európai direktívákkal.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés