Connect with us

Hirdetés

technokrata

Véletlenül kiszivárgott videokártya adatok

Laptop

Véletlenül kiszivárgott videokártya adatok

Az Nvidia eltávolította az információkat, de nem elég gyorsan…

Nemrég számoltunk be arról, hogy a G92-re (avagy az Nvidia új, 65 nanométeres gyártási eljárásával készített GPU-jára) alapuló új slágerkártyát, a Geforce 8800 GT-t nem követi idén a Geforce 9-es széria megjelenése. Ennek okairól bővebben itt.

Követik viszont a „revitalizált” 8800 GTS-ek. A vállalat ugyanis hivatalosan, egy héttel a tervezett bejelentés előtt elérhetővé tette az új grafikus processzor főbb paramétereit. Úgy tűnik azonban, hogy valaki elnézett valamit, mert csak nagyon rövid ideig voltak elérhetők az adatok – az Nvidia gyorsan eltávolította weboldaláról az információkat. De nem elég gyorsan – a The Inquirer állítása szerint nekik sikerült megszerezni az ominózus paramétereket.

Ezek szerint az alapértelmezett mag/memória órajel 650/1000 MHz lesz, a memóriainterfész 256 bites, a shaderek pedig 1625 MHz-es órajelen ketyegnek majd. Ez a legmagasabb érték a Geforce 8-as családon belül (eddig). Tényként persze csak akkor lehet kezelni majd a fenti adatokat, ha a jövő hét elején az Nvidia (ismét?) elérhetővé teszi hivatalosan a specifikációkat.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés