Connect with us

Hirdetés

technokrata

Akkumulátorok és utazás

Laptop

Akkumulátorok és utazás

Védekezés a lemerülés és a lopás ellen, APC módra.

Utazás alatt nemcsak arra érdemes figyelni, hogy az eszközök ne merüljenek le, hanem arra is, hogy a számítástechnikai berendezések védve legyenek a lopás és az áramingadozás anomáliái ellen, valamint hogy ne sérüljenek meg. A töltöttségét és védelmét biztosító megoldások ára minden esetben eltörpül az elektronikai eszközökben esetlegesen bekövetkező károk értéke mellett.

„A felhasználók egyre több olyan elektronikai eszközt hordanak magukkal, amelyek folyamatos töltöttséget igényelnek” – mondta Szarka Attila, az APC–MGE rendszermérnöke – „Az APC mobilitási eszközei lehetővé teszik, hogy a felhasználók eszközei mindig működőképesek legyenek, függetlenül attól, hogy a felhasználó négy keréken, repülőn vagy hajón utazik, esetleg túrázni vagy evezni indul.”

Hosszabb repülőút előtt érdemes teljesen feltölteni a gép akkumulátorát. Ha ez kevés lenne, az APC Universal Notebook Battery 70 akkumulátora a laptop típusától és teljesítmény-beállításától függően további 7 óra működési időt biztosít. Kicsi helyigényének köszönhetően a laptop alá helyezhető, így a repülőgépen is használható. Ez a típus USB-port segítségével, 5 V-on keresztül biztosítja az áramellátást az USB-kimenetű mobil eszközökhöz is, ami lehetővé teszi, hogy további kiegészítőket tölthessen fel. Az Universal Notebook Battery 70 emellett egy LCD-kijelzőt is tartalmaz, amely segítségével figyelemmel követheti a felhasználó az akkumulátor kapacitását.

Azoknak a felhasználóknak, akik hosszabb időre indulnak túrázni, és a pihenés utolsó napjaiban is szeretnék telefonukat, fényképezőgépüket töltött állapotban tudni, az APC a Mobile Power Pack megoldását ajánlja. Ez számos hordozható eszközzel kompatibilis, és akár 55 órával hosszabb zenelejátszást biztosít az MP3 eszközöknek, valamint 8-10 órával több e-mail használati és beszélgetési időt nyújt azoknak, akik „okostelefonokat” használnak. A Mobile Power Pack egyben tartalmazza az akkumulátor eszközt, a váltóáramú USB kimenetű töltőt és egy USB-Mini B áramkábelt.

Az APC Universal Power Adapter töltőjét a repülőgépeken és gépjárműveken elhelyezett, vagy bármilyen váltóáramú aljzaton keresztüli áramellátáshoz csatlakoztatva lehet használni. Sőt: az adapter a laptop mellett USB-porton és elosztókábelen keresztül egyidejűleg két másik eszközt is el tud látni árammal, például mobiltelefont, PDA-t vagy MP3-lejátszót.

Az érzékeny eszközök biztonságos tároláshoz megfelelő notebook-táska használata ajánlott. A notebook táskákat elsősorban olyan üzletembereknek tervezték, akik gyakran és sokat utaznak, ezért ezek a megoldások biztonságos helyet adnak a kulcsfontosságú elektronikai eszközöknek, és lehetővé teszik azok rendszerezését és védelmét. A táskák külön rekeszeket biztosítanak a különböző eszközöknek, kábelrendező és -tároló tasakokat tartalmaznak, valamint bőséges belső és külső párnázással védik a készülékeket. Könnyedebb viselethez az APC Backpack stílusú notebook-táskáit ajánlja, amelyek kívülről egyszerű hátizsáknak tűnnek, belül azonban jól strukturált, párnázott rekeszek és tárolók biztosítják a különböző eszközök (notebook, akkumulátor, Mobile Power Pack) átlátható és funkcionális elrendezését, védelmét.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés