Connect with us

Hirdetés

technokrata

Notebookok winchester nélkül

Laptop

Notebookok winchester nélkül

A HP új modelljeiből kispórolták a merevlemezeket.

A HP bejelentette, hogy Solid State meghajtókkal szerelt modellekkel lép piacra az ultrakönnyű notebookok szegmensében. A szélesvásznú kijelzővel, Intel Core 2 Duo-val és többféle vezeték nélküli technológiával dolgozó HP Compaq 6720s és 6820s üzleti notebookok a kisvállalati felhasználók számára készültek. A technológia terén nagyobb választási szabadságot nyújtó HP Compaq 2710p és 2510p üzleti notebookok opcionálisan 64 GB-os Solid State meghajtókkal is rendelhetők. A Solid State meghajtók ütésállósága javítja a notebook megbízhatóságát, teljesítményét, kisebb fogyasztásuk pedig hosszabb akkumulátor-üzemidő elérését teszi lehetővé.

Az új üzleti notebookok Wi-Fi tanúsított WLAN-t, integrált Bluetooth vezeték nélküli technológiát és opcionális beépített DVD+/-RW meghajtót tartalmaznak, illetve biztonsági technológiákkal is fel vannak szerelve. A Device Access Manager for HP ProtectTools például megakadályozza, hogy jogosulatlan felhasználók adatátvitelt vagy adattörlést hajtsanak végre a rendszerben. A használatot integrált Secure Digital (SD) kártyaolvasó, ExpressCard 54 kártyahely és három USB-port egyszerűsíti. A HP Drive Guard szoftver csökkenti az adatsérülés kockázatát és védi a notebookot az üzem közbeni ütődések által okozott rendszerhibákkal szemben.

A HP Compaq 6720s üzleti notebook 15,4 hüvelyk képátlójú, szélesvásznú kijelzővel rendelkezik. Az élénkebb kép megjelenítése érdekében a géphez opcionálisan az LCD TV-képernyőhöz hasonló HP BrightView kijelző is választható. HP Compaq 6820s üzleti notebook kényelmes, 17 hüvelyk képátlójú, szélesvásznú kijelzővel és integrált numerikus billentyűzetet is tartalmazó, teljes méretű billentyűzettel rendelkezik. ATI Mobility Radeon X1350 videokártyával és Windows Vistával kerül forgalomba.

A HP Compaq 6720s és 6820s notebookok már október elejétől megtalálhatók a hazai polcokon, nettó 135 800Ft. illetve 229 000 Ft. alapártól.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés