Connect with us

technokrata

2007-es Samsung nyomtató újdonságok

Laptop

2007-es Samsung nyomtató újdonságok

A dél-koreai gyártó számos új nyomtatót vezet be a piacra.

A Samsung az idei év első felében lép be a színes multifunkciós készülékek piacára két új készülékkel. A CLX-2160N, mint a kategóriájában legkisebb színes lézeres multifunkciós egyéni és kisirodai felhasználásra is alkalmas, a CLX-3160FN színes multifunkciós lézerkészülék pedig a különböző irodai igényeket is kiszolgálja.

A CLX-2160N a 2007-es termékpaletta legújabb terméke. A színes multifunkciós lézeres készülék nyomtat, szkennel és fénymásol, mindezt színesben, és a lehető legkisebb helyigénnyel. A világ legkisebb és legkönnyebb színes lézeres multifunkciós készüléke a CLX-2160N. A csekély helyigényű nyomtatóval egy gombnyomással másolhatók igazolványok, tonere 2.000 fekete-fehér és 1.000 színes oldal nyomtatására elegendő.

A CLX-3160FN, mely a CES 2007 kiállításon díjat is nyert, percenként 4 színes és 16 mono oldalt nyomtat illetve másol, 4.800×4.800 dpi felbontásban szkennel, 4 MB-os fax memóriája 200 gyorshívást tesz lehetővé, beépített modeme 33,6 Kbps sebességű. A NO-NOIS technológiának köszönhetően csendes készülék új, egyszerűen kezelhető tonerei egy mozdulattal cserélhetők, töltöttségükről a készülék programja folyamatosan tájékoztat. A nyomtatás akár számítógép nélkül is megoldható, hiszen a PictBridge és USB Direct Printing megoldások lehetővé teszik akár az USB háttértárról, akár memóriakártyáról, vagy digitális fényképezőgépről való nyomtatást is. A szkenneléshez sincs szükség számítógépre, mert a mentett anyag bármikor továbbítható USB meghajtóra.

2007-ben tovább szélesedik a Samsung színes lézernyomtatóinak palettája. A tavaly debütált CLP-300N egyedüállóan kis helyigényű. Elődjéhez, a CLP-300-hoz képest újdonság a beépített hálózati nyomtatási funkció, amely tovább fokozza használhatóságát. Fontos megemlíteni, hogy a Samsung minden színes lézeres készüléke a vállalat által kifejlesztett egyedi színes tonereket használja, melyeket egyetlen apró mozdulattal cserélhetünk. Az újdonságnak számító, henger alakú tonereknek is köszönhető, hogy a készülékek méreteit tovább sikerült csökkenteni.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin