Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kipróbálható az új Adobe Photoshop

Laptop

Kipróbálható az új Adobe Photoshop

Funkciókorláttól mentes, letölthető Addobe CS3 termékek.

Az Adobe elérhetővé tette a CS3-as verziószámú design és webes szoftvereinek funkciókorlát nélküli próbaverzióit, Windows és Macintosh platformra egyaránt. Az érdeklődőknek az első indítástól számítva 30 napjuk van az új funkciók megismerésére. A korábbi gyakorlattól eltérően, a letölthető próbaverziók megegyeznek a boltokban kapható dobozos, illetve licencverziókkal. Amennyiben a próbaidő alatt, vagy annak leteltével megvásároljuk a szoftvert, úgy a feltelepített próbaverzió a termék sorozatszámával, újratelepítés nélkül aktiválható.

A különálló CS3 szoftverek letölthetők az Adobe honlapjáról, vagy a CS3.hu portál letöltés oldaláról. A Creative Suite szoftvercsomagok próbaverziói DVD-n is megvásárolhatók az Adobe-tól.

Adobe Creative Suite 3 termékcsalád az Adobe és a Macromedia termékei legjavát egyesíti, hogy a tervezők és fejlesztők számára a nyomdai, webes, mobil, interaktív, film és videó előállításhoz kreatív lehetőségeket biztosítson. Az Adobe Creative Suite 3 hat teljesen új összeállításban jelentkezik. Idetartozik az Adobe Creative Suite 3 Design Premium és Design Standard kiadás, az Adobe Creative Suite 3 Web Premium és Web Standard kiadás és az Adobe Creative Suite 3 Production Premium. A termékcsaládot az Adobe Creative Suite Master Collection teszi teljessé, amely egy dobozban tartalmazza az Adobe 12 új tervező és fejlesztő alkalmazását.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés