Connect with us

Hirdetés

technokrata

Laptop

Centrino Pro

Asztali funkciók a mobil számítógépekbe.

Az Intel Centrino Pro processzor technológia az üzleti felhasználók asztali számítógépeibe szánt Intel vPro szolgáltatásainak kiterjesztése laptopokra. Az informatikai szakemberek ezentúl megbízhatóan és vezeték nélkül tudják majd felügyelni az asztali és hordozható gépeket, illetve kezelni az eddig felmerülő jelentősebb problémákat, mint a biztonsági veszélyek, a bekerülési és üzemeltetési költségek, az erőforrás elosztás, eszközgazdálkozás.

Az Intel Centrino Pro processzor technológiával az IT szakemberek képesek lesznek vezeték nélküli hálózatokon keresztül felügyelni és megvédeni notebookjaikat; a rendszergazdák pedig az asztali vagy a vezetékes hálózatba kapcsolt hordozható számítógépeket az akkumulátor feltöltöttsége, vagy a PC állapotától függetlenül kezelhetik. Mindennek eredménye a jobban védett PC-k, az informatikai részleggel való együttműködés javulása, pontosabb PC-leltár, kevesebb “helyszíni vizsgálat” és kiszállás, illetve kevesebb megszakítás az üzletmenetben.

Az Intel Centrino Pro processzor technológia jelentős iparági szoftveres támogatást élvez, olyan szoftveres alkalmazásokat és megoldásokat biztosító vállalatoktól, mint például az Altiris, CA Inc., Cisco, Credant Technologies, Hitachi JP1, HP, Microsoft, LANDesk és Trend Micro. Az Intel Centrino Pro technológia várhatóan az idei második negyedévben, a Santa Rosa kódnevű, legújabb generációs Centrino processzor technológia bemutatásával együtt lesz elérhető. Mind az üzleti, mind egyéni notebook használók élvezhetik majd a széles körben elismert, a platform alapjául szolgáló Core 2 Duo processzorok előnyeit.

Az Intel Next-Gen Wireless-N új, vezeték nélküli komponens nagyobb szabadságot biztosít a felhasználóknak, a nem-végleges 802.11n specifikáció által. Ez ötszörös átvételi teljesítményt és a kétszeres vezeték nélküli hatótávolságot tesz lehetővé. A felhasználók emellett továbbfejlesztett grafikai teljesítményt és a Microsoft Windows Vista legújabb grafikus felhasználói felületét, az Aero-t is használhatják. Továbbá, az opcionális Intel Turbo Memory által a felhasználók hozzávetőlegesen kétszeres teljesítménnyel tölthetik be gyakran használt alkalmazásaikat, azaz a fejlesztés akár plusz 20 százalékkal rövidebb indulási időt biztosíthat.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés