Connect with us

technokrata

Új Java a Vistához

Laptop

Új Java a Vistához

Az új verzió jelentős bővítéseket tartalmaz a webszolgáltatásokhoz és a web 2.0-fejlesztéshez, valamint támogatja a a Windows Vistát.

A Sun Microsystems bejelentette a Java Platform Standard Edition 6 (Java SE 6) általános kereskedelmi forgalomba kerülését. A szoftver több mint kétévnyi, az iparág egészére kiterjedő fejlesztőmunka eredménye, amelynek része volt a munkaverziók nyilvános felülvizsgálata, a hetente kiadott buildek megjelenése, valamint a Sun mérnökeinek és több mint 330 külső fejlesztő szoros együttműködése. Azok a fejlesztők, akik azonnal használni szeretnének a Java SE 6 verzióját, már most kihasználhatják a NetBeans Integrated Development Environment (IDE) 5.5 integrált fejlesztőkörnyezetet, amely teljes mértékben támogatja a Java SE 6 platform legfrissebb funkcióit.

A szoftver új, fejlettebb funkciókkal bővíti a webszolgáltatásokat, a dinamikus nyelvi támogatást, a diagnosztikát és az asztali alkalmazásokat. A Java SE 6 és NetBeans 5.5 IDE párosa nyílt és kompatibilis keretrendszert nyújt a fejlesztőknek a Java technológián alapuló alkalmazások gyors és egyszerű kifejlesztéséhez. A NetBeans IDE olyan nyílt forrású, nagy teljesítményű, moduláris és bővíthető több platformos Java integrált fejlesztőkörnyezetet kínál, amely felgyorsítja a Java SE 6 Java SE 6 szoftver alapú alkalmazások és webszolgáltatások fejlesztését.

Több mint 160 cég a Sunnal együttműködve tesztelte a Java SE 6 platformon a Java technológián alapuló alkalmazásaikat, ezzel is segítve a Java SE 6 kompatibilitását, stabilitását és optimális teljesítményét.A Java SE 6 visszamenőlegesen, a platform előző verzióival is kompatibilis.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Hirdetés

Műszaki-Magazin.hu