Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Java a Vistához

Laptop

Új Java a Vistához

Az új verzió jelentős bővítéseket tartalmaz a webszolgáltatásokhoz és a web 2.0-fejlesztéshez, valamint támogatja a a Windows Vistát.

A Sun Microsystems bejelentette a Java Platform Standard Edition 6 (Java SE 6) általános kereskedelmi forgalomba kerülését. A szoftver több mint kétévnyi, az iparág egészére kiterjedő fejlesztőmunka eredménye, amelynek része volt a munkaverziók nyilvános felülvizsgálata, a hetente kiadott buildek megjelenése, valamint a Sun mérnökeinek és több mint 330 külső fejlesztő szoros együttműködése. Azok a fejlesztők, akik azonnal használni szeretnének a Java SE 6 verzióját, már most kihasználhatják a NetBeans Integrated Development Environment (IDE) 5.5 integrált fejlesztőkörnyezetet, amely teljes mértékben támogatja a Java SE 6 platform legfrissebb funkcióit.

A szoftver új, fejlettebb funkciókkal bővíti a webszolgáltatásokat, a dinamikus nyelvi támogatást, a diagnosztikát és az asztali alkalmazásokat. A Java SE 6 és NetBeans 5.5 IDE párosa nyílt és kompatibilis keretrendszert nyújt a fejlesztőknek a Java technológián alapuló alkalmazások gyors és egyszerű kifejlesztéséhez. A NetBeans IDE olyan nyílt forrású, nagy teljesítményű, moduláris és bővíthető több platformos Java integrált fejlesztőkörnyezetet kínál, amely felgyorsítja a Java SE 6 Java SE 6 szoftver alapú alkalmazások és webszolgáltatások fejlesztését.

Több mint 160 cég a Sunnal együttműködve tesztelte a Java SE 6 platformon a Java technológián alapuló alkalmazásaikat, ezzel is segítve a Java SE 6 kompatibilitását, stabilitását és optimális teljesítményét.A Java SE 6 visszamenőlegesen, a platform előző verzióival is kompatibilis.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés