Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tábla PC a Windows Vistához

Laptop

Tábla PC a Windows Vistához

Az Asus az elsők között rukkolt ki a következő generációs Windows-hoz készített, elfordítható kijelzős hordozható számítógéppel.

Az R1 tábla PC Vista x86 Prémium logóval rendelkezik, mely tanúsítja, hogy a notebook készen áll a Windows Vista operációs rendszerrel érkező új számítástechnikai és digitális szórakoztatási lehetőségek fogadására. Intel Core Duo és Core 2 Duo processzorral egyaránt felszerelhető a kis készülék; a CPU alá Mobile Intel 945GM Express chipset került. Természetesen a DDR2 SDRAM modulokat támogatja, 667 MHz-es órajelig.

Az R1F termékcsalád széles látószöget kínál a vizuális élményekhez: LCD-je 180 fokkal elforgatható. Szélesképernyős kialakítású, képátlója 13,3 col, melyen natív módon WXGA (1280×800 pixel) felbontás megjelenítésére képes. Tábla PC-knél megszokott módon lehetőséget biztosít kézírással való adatbevitelre is. A grafikus feladatokat a chipkészletbe integrált videovezérlő látja el.

SATA merevlemezeket tartalmaz, melyek kapacitása 80, 100 vagy 120 GB lehet. Emellett ellátták egy DVD-k írására is használható optikai meghajtóval, melynek helyét – ha nincs szükség a drive-ra – akár egy második winchester is átveheti. Emellett számos memóriakártya formátumot (MMC/SD/Mini-SD/XD/Memory Stick/MS Pro/MS-Duo/MS-Pro-Duo) képes kezelni.

Helyet kapott benne egy integrált, 56 kbps-os csatlakozásra képes modem, illetve egy 10/100/1000 Mbps sebességekre képes Ethernet csatoló. Természetesen nem maradhatott ki a vezetékmentes adatátvitel funkciója sem: a 802.11a/b/g standardokat támogatja, az egyéb elektronikai eszközökkel való összekapcsolódásra pedig a beépített Bluetooth (2.0) szolgál.

Az InfoPen szoftver segítségével a felhasználók ugyanolyan könnyedén hozhatnak létre és szerkeszthetnek képeket, illetve dokumentumokat, mintha egy papírlapon dolgoznának, továbbá színező és szövegkiemelő funkciókat is használhatnak. A DigiPen rendelkezik radír funkciót ellátó és az egér vezérlésére alkalmas gombokkal.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés