Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lenovo asztali PC-k Intel Core 2 Duo processzorral

Laptop

Lenovo asztali PC-k Intel Core 2 Duo processzorral

Az új M55p a Lenovo gépei közül először tartalmazza az Intel Core 2 Duo processzorát.

A két, Core 2 Duo-s ThinkCentre gépcsalád tagjai, az M55p, M55, M55e, A55 és az A53 a felhasználót a rendszer karbantartásában segítő ThinkVantage technológiákkal érkeznek. Az ImageUltra Builder és a ThinkVantage System Migration Assistant könnyebbé és hatékonyabbá teszi az átállásokat az IT-részleg számára. A ThinkVantage Productivity Center által szolgáltatott rengeteg információ segít beállítani, üzemeltetni és bővíteni a ThinkCentre gépeket. Mindegyik M és A szériás ThinkCentre gép rendelkezik azzal a “Rescue and Recovery” rendszerrel, amely minden szoftver meghibásodás esetén segít a gép gyors életre keltésében.

A ThinkCentre M szériába tartozó, Intel vPro platformmal érkező M55p az Intel Active Management és virtualizációs technológiáival a távolról történő PC üzemeltetés magasabb szintjét képviseli. Az M55p ThinkVantage funkcióival az IT-menedzserek távolról is hozzáférhetnek a PC-hez, még abban az esetben is, ha az ki van kapcsolva, vagy a rendszer nem válaszol. Így a cégek teljes mértékben megoldhatják ThinkCentre gépeik menedzselését, ideértve az azonnali rendszerfrissítéseket és a teljes PC parkon átívelő ellenőrzés lehetőségét is.

A ThinkCentre M sorozatának gépei emellett a ThinkVantage Client Security Solutionnel vannak ellátva, amely megvédheti a vállalat olyan létfontosságú információit, mint jelszavak, kódkulcsok és elektronikus igazolások. A Rescue and Recovery az Antidote Delivery Manager segítségével lehetővé teszi a biztonsági frissítések azonnali telepítését még kikapcsolt számítógép esetén is.

Mindegyik M- és A-szériás ThinkCentre géphez választható az Intel Core 2 Duo, Pentium D, Pentium 4 vagy Celeron D processzora. A szerszám nélkül cserélhető meghajtók, adapterkártyák és az acél váz könnyűvé teszi az M- és A-szériás ThinkCentre gépek bővítését. Mindkét termékcsalád kompatibilis a Microsoft Vistával.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés