Connect with us

Hirdetés

technokrata

Konica Minolta újdonságok

Laptop

Konica Minolta újdonságok

A Konica Minolta és az EFI bejelentette a Konica Minolta bizhub C352 nyomtató számára tervezett EFI Fiery IC-406 nyomtatásvezérlőt.


A külön beszerezhető Fiery IC-406 különleges jellemzőkkel bír, mint például fokozott szkennelési megoldások, az LDAP [Lightweight Directory Access Protocol] mód támogatása, valamint a Konica Minolta segédprogramok ideális integrációja. A bizhub C300/C352 multifunkciós berendezéseket a kicsi és közepes nagyságú irodai részlegek és csoportok, valamint kreatív alkotók számára tervezték.

Nagyszerű színek, azonnal
A bizhub C352 multifunkciós berendezés számára készített beépített Fiery vezérlő tervezésekor az EFI felismerte a konzisztens alapszínek és a profi szintű színek egyszerű reprodukciójának jelentőségét a nagyteljesítményű irodai környezetben. A Fiery vezérlő egyik fontos funkciója az EFI Fiery ColorWise, az EFI ˝in-RIP˝ színkezelő rendszer, aminél a színek állandóak az egész nyomtatási folyamat alatt, a számítógép platformon, a színhelyeknél és a színfile formátumoknál. A ColorWise automatikusan szakszerűen kezeli a színeket, a termelékenységet és automatikussá teszi a színes dokumentumkészítés munkafolyamatát. Az EFI Color Profiler olyan lehetőség, ami a színkezelés finom szabályozását kezeli és a nyomtatási minőséget, mint a ˝Spot-on˝, ami képes vizsgálni és kezelni a színeket, különösen az egységes színek alkalmazásakor.

Fokozott termelékenység
A beépített Fiery vezérlő része a Fiery SmartRIP technológia, ami egyesíti az intelligens folyamatkezelést a legújabb alkalmazás hatékonyságával a készüléken belül, hogy jelentősen felgyorsítsa a rippelési teljesítményt, a lehető leggyorsabb folyamatkezelés eléréséhez az összes hardver konfigurációnál. A Fiery irodai dokumentumkezelés gyorsító [Office Accelerator] technológiája rendkívüli módon felgyorsítja a nyomtatái sebességét Microsoft Office és Adobe programokból. Tovább gyorsítja a termelékenységet az IC-406 termék jellegzetes [Native Document Conversion] része, ami nyomtatásvezérlő nélkül teszi lehető Word/Excel/Powerpoint dokumentumok nyomtatását. Főleg, irodákban gyakori, ismétlődő munkafolyamatok esetén hasznos, az EFI Hot Folder and Virtual nyomtatói külön beszerezhető alkalmazások, amelyek növelik a nyomtatás automatikusságát.

Az IC-406 jelenleg EFI Desktop SE és EFI Desktop Professional formában szerezhető be. Az elmentett fájlok PDF formátumban bárki számára és bárhol egyszerűen megnézhetők, kezelhetők és szétoszthatók a munkaasztalon, a hálózaton illetve az IC-406-n, az egyszerű drug-and-drop móddal. Mivel az egyszerűen használható szkennelést, a kép feljavítást, PDF és dokumentum kezelést is biztosítja a dokumentum készítés folyamatának nagymérvű automatizálása érdekében, az EFI Desktop Professional további tulajdonságokkal rendelkezik, mint például a beépített optikai karakterfelismerő (OCR program, ami lefordítja a szkennelt szöveget a készülék által szerkeszthető szöveggé. A minden-az-egyben SearchT egy erőteljes kereső- és indexáló program, amellyel a felhasználó egyszerűen megtalálhatja bármelyik dokumentumát – szkennelt és digitális – egy egyszerű kulcsszó, vagy kifejezés használatával.

Fokozott rugalmasság
A Fiery NetWise fő jellemzője az innovatív konstrukció, ami virtuálisan biztosítja bármelyik hálózati környezetben a megbízható kapcsolatot, valamint az integrációt, beleértve a ˝peer-to-peer˝ (SMB) támogatását Windows nyomtatáskor és az LDAP támogatását, a könyvtár és egy teljes címtár eléré-séhez.

A Fiery IC-406 támogatja az IPv6 (Internet Protocol Version 6) programot és rögtön telepíthető IPV6 környezetben. A Kormányzati oldalak rendszerszükségleteként az IPv6 kiterjeszti az aktuális Internet Protocol szabványt, jobb címzést, biztonságot és egyéb tulajdonságokat kínálva a nagy, világméretű hálózatok támogatására.

Magas biztonság
Mivel az EFI Fiery technológia nyitott platformon fejlesztették, ezért – az összes többi Fiery szerverhez hasonlóan – igazodik a nemzetközi szabványok irányelveihez és a hálózati hitelesítő protokollhoz. A megnövelt és kibővített biztonság célja az illetéktelen működtetés megakadályozása és a költségek, valamint az állásidő csökkentése. Továbbá, az IC-406 támogatja az SSL/TLS-t, az adatok magánjellegének biztosítása érdekében a teljes hálózaton, és az opcionális Secure Erase eltávolítja a munka-adatok minden nyomát a Fiery merevlemezéről.

Elérhetőség
Az IC-406 a Fiery szervereket és a többi EFI megoldást kifejezetten a Konica Minolta vásárlói és ügyfelei számára hozták létre, amelyeket a Konica Minolta közvetlen forgalmazói, hivatalos viszonteladói és a speciális szolgáltatásokat nyújtó viszonteladói csatornáin keresztül szerezhetnek be.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés