Connect with us

Hirdetés

technokrata

Everest Corporate Edition 3.0

Laptop

Everest Corporate Edition 3.0

A Lavalys vállalati felhasználóknak szánt hálózati menedzsment és rendszerteszt szoftvere mostantól integrált távoli szolgáltatásokkal, az AMD és Intel legújabb technológiáinak támogatásával, illetve még pontosabb hardver-felismerő technológiával kerül forgalomba.

Az Everest Corporate Edition új generációja jelentős technikai újításokat tartalmaz, és már 34 nyelven vásárolható meg. A vezető hardvergyártókkal – többek között az Nvidia-val, az Abit-tal, az ATI-val, a Corsair Memory-val vagy a Matrox-szal – meglévő, illetve frissen kialakított partnerprogramoknak köszönhetően az új verzió a lehető legteljesebb és legpontosabb hálózati rendszer-felügyeleti motorral rendelkezik. Ez a partneri viszony biztosítja azt is, hogy mostantól az Everest már az új hardverek forgalomba kerülése előtt támogatja azokat. Így a szoftver új generációja már felismeri és kezeli az Intel Core 2 Duo, a Core 2 Extreme, valamint a Xeon 5100-as processzorokat, melyek hivatalosan csak a nyár hátralévő részében jelennek meg.

Új modulok

A 3.0-ás verzió további újítása a távirányító (Remote Control, RC) modul. Az új funkció egy kattintással elérést biztosít bármelyik, az alkalmazás által hozzáférhető géphez és annak erőforrásaihoz. Így távolról lehet programokat futtatni, az adatokat megváltoztatni, jelentéseket nyomtatni, fájlokat küldeni vagy fogadni, és akár technikai segítséget nyújtani – mintha csak a távoli gép előtt ülne az adminisztrátor.

Az Everest Corporate Edition 3.0 ezen kívül szélesebb körben támogatja a SpeedStep, PowerNow! és Cool´n´Quiet rendszereket, a legújabb AMD és Intel processzoroknál is lehetővé teszi a processzor hőmérsékletének közvetlen mérését, valamint tartalmazza az Nvidia és Corsair Enhanced Percormance Profil-ok támogatását.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés