Connect with us

technokrata

Kompakt és gyors nyomtató az Epsontól

Laptop

Kompakt és gyors nyomtató az Epsontól

Az Epson az EPL-N2550 típusú, A/3-as formátum nyomtatására alkalmas fekete-fehér lézernyomtatójának kifejlesztésénél a minőséget, a megbízhatóságot, a kompakt méretet és a gyors működést a használat egyszerűségével ötvözte.


Az Epson az EPL-N2550 kompakt lézernyomtatóját csoportos felhasználói munkakörnyezetbe ajánlja A/3-as formátumú dokumentumok nyomtatására. A készülék percenként akár 30 lap nyomtatási sebességgel képes dolgozni és a Quick Fusing technológiának köszönhetően normál üzemmódban 8,2 másodperc, Sleep üzemmódban pedig 12 másodperc alatt képes az első oldalt előállítani. Ennek köszönhetően a felhasználónak kevesebbet kell várnia a kész nyomatra, több időt fordíthat üzleti ügyeire. Ez a nagy mennyiségű papír befogadására képes, hatékony lézernyomtató sokáig használható festékkazettáival ideális megoldást jelent minden megbízható, egyszerűen használható és költséghatékony nyomtatást igénylő vállalati felhasználó számára.

Az EPL-N2550 nyomtató drivere gyárilag A/4-es méretre van beállítva, de a papírtartó tálca egyszerűen kibővíthető A/3-as méretre, amikor szükség van rá. Az újszerű konstrukciónak köszönhetően az Epson A/3-as nyomtatója az A/4-es társaihoz hasonló helyigényű. Mivel a készülék kompakt kialakítása készenléti üzemmódban mindössze 33 dB névleges zajszint kibocsátással párosul, az EPL-N2550 akár asztali nyomtatóként is megállja a helyét.

Az egyszerű használatra tervezett, minimális karbantartási igényű EPL-N2550 akár 1.500 lap befogadására is alkalmassá tehető, a toner pedig 15.000 – az ISO/IEC 19752 szabvány szerint 17.000 – oldal kinyomtatására elegendő. A kevesebb manuális beavatkozásnak köszönhetően még több dokumentum nyomtatható megszakítás nélkül.

Az EPL-N2550 USB, párhuzamos és Ethernet csatlakoztatási lehetőséggel, valamint ESC/Page, PCL és PostScript emulációval rendelkezik, így minden gond nélkül beilleszthető a már meglévő vállalati informatikai infrastruktúrába.

A biztonságos nyomtatást, a csoportos nyomtatás lehetőségét, a hatékony dokumentumkezelést, a munka menetét nyomon követő eszközöket és a vonalkód-támogatást tekintve az EPL-N2550 tökéletesen kompatibilis az Epson teljes nyomtató választékával.

Specifikációk:
-Kompakt A/3-as fekete-fehér lézernyomtató az A/4-es lézernyomtatókéhoz hasonló helyigénnyel.
-A Quick Fusing technológiának köszönhetően normál üzemmódban mindössze 8,2 másodpercet kell várni az első oldal kinyomtatására. Ugyanez Sleep üzemmódban 12 másodpercet igényel.
-Gyors nyomtatás – percenként akár 30 oldalas sebességgel.
-Minimális felhasználói beavatkozás mellett a toner nagy mennyiségű, akár 15.000 – az ISO/IEC 19752 szabvány szerint pedig 17.000 – szabványméretű oldal kinyomtatására elegendő.
-A készülékben alapkiépítésben 400 lap helyezhető el, de befogadóképessége igény szerint akár 1.500 lapra is bővíthető.
-Készenléti üzemmódban mindössze 33 decibel zajszint-kibocsátás.
-A készülék 64 MB tárkapacitásával és 200 MHz-es processzorával egyszerre több feladatot is képes gyorsan és hatékonyan elvégezni.
-Gond nélkül illeszthető a meglévő IT infrastruktúrához – USB (2.0 kompatibilis), párhuzamos és hálózati kompatibilitás. ESC/Page, PCL6, PS3, ESC/P2, FX, IBM I239X emuláció alapkiépítésben.
-Az alapmodell ajánlott kiskereskedelmi ára ÁFÁ-val együtt: 489.990 forint.

Az Epson EPL-N2550 típusú lézernyomtató az alábbi változatokban kapható:
-EPL-N2550: 400 lap befogadására alkalmas papírtartó tálcával felszerelt modell
-EPL-N2550T: 550 lap befogadására alkalmas papírtartó tálcával felszerelt modell
-EPL-N2550DT: Gyári modell duplex egységgel és további 550 lap befogadására alkalmas papírtartó tálcával felszerelve
-EPL-N2550DTT: Gyári modell duplex egységgel és további két, egyenként 550 lap befogadására alkalmas papírtartó tálcával felszerelve.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu