Connect with us

technokrata

Multifunkciós újdonságok a Ricoh-tól

Laptop

Multifunkciós újdonságok a Ricoh-tól

A Ricoh bevezette az Aficio MP 5500, MP 6500 és az MP 7500 multifunkciós gépeket, melyek elsősorban a közép- és nagyméretű irodák számára kínálnak nagy nyomtatási, szkennelési és másolási teljesítményt.


Az új modellek egyedülálló tulajdonsága, hogy szkennelés során a kétoldalas eredeti csak egyszer halad végig a gépen, míg a kétoldalas másolatok az egyoldalasakkal megegyező sebességgel készülnek. A bemelegedési idő mindössze 30 másodperc, energiatakarékos üzemmódnál 10 másodperc, az első másolat 3,5 és 4,2 másodperc között készül el.

Az Aficio MP 5500 és az MP 6500, melyek 55 és 65 lap/perces sebességgel másolnak és nyomtatnak, a közepes és nagy méretű irodák magas produktivitással és felhasználóbarát kezeléssel kapcsolatos igényeit elégítik ki. Az Aficio MP 7500, percenként 75 oldal nyomtatására, illetve másolására képes, elsősorban a sokszorosítókörnyezeteket célozza meg. Az egyedi design, illetve az 1.200×1.200 dpi-s felbontás és a hosszú élettartamú alkatrészek, maximálisan megfelelnek a megbízhatósággal és minőséggel szemben támasztott követelményeket. A dokumentumok egyszerűen állíthatók elő a tűzés, lyukasztás, fedőlap beszúrása, fejezetekre bontás, füzetkészítés és z-hajtás funkciók segítségével.

Miután az IT menedzserek számára az információbiztonság egyre fontosabb szempont, ezek a gépek a legújabb biztonságtechnikai megoldásokkal vannak felszerelve. Ezek közé tartozik többek között a felhasználók hozzáférésének kezelése, illetve az automatikus titkosítás. A Ricoh választható Adat Újraírási Biztonsági Egysége felülírja az eszköz merevlemezén található ideiglenes adatokat, ezáltal hárítva el az esetleges információszivárgást. Ezenfelül egy új technológia hivatott a bizalmas dokumentumok engedély nélküli nyomtatását megakadályozni. Az eljárás lényege, hogy a dokumentumot olyan jelekkel látják el, melyek az engedély nélküli nyomtatáskor az elkészült dokumentum megjelenését egységes szürkére változtatják.

A Ricoh egyedülálló Embedded Software Architecture rendszere elősegíti a széleskörű integrációt a már jelenlévő rendszerekkel, mivel lehetővé teszi a testreszabott alkalmazások futtatását az Aficio hardveren. Ezen kívül a HPT, IBM System i5 , Unix/Linux és mySAP ERP rendszerkompatibilitás is választható opció.

A környezetre gyakorolt behatások minimalizálását az EU-s RoHS (veszélyes összetevők felhasználásáról rendelkező) törvény betartása biztosítja, ezen kívül a gépek alacsony ózon kibocsátással, halk működéssel és alacsony energiafogyasztással kímélik a környezetet.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu