Connect with us

Hirdetés

technokrata

A következő generációs ThinkPadek

Laptop

A következő generációs ThinkPadek

A Lenovo új ThinkPad Z61-es és R60-as notebookjai az Intel Core Duo processzorának erejét az újonnan kifejlesztett multimédiás szolgáltatásokkal és vezetéknélküli kapcsolódást lehetővé tevő kiegészítőkkel kombinálják.

Az új Z61-est azoknak az üzletembereknek szánják, akik nagyobb rugalmasságra, szélesvásznú képernyőre és fejlett multimédiás szolgáltatásokra vágynak. A 14,1 colos (Z61t) és a 15,4 colos (Z61m) kijelzőjű modellek igény szerint integrált vagy különálló grafikus kártyával, illetve akár 4 GB DDR-SDRAM-mal is megvásárolhatóak a minél nagyobb vizuális élmény érdekében. A Z61t WXGA felbontású, 185 vagy 200 cd/m2 fényességű kijelzőjének, amely WXGA MaxBright opcióval is rendelkezik, éles és ragyogó képét minden felhasználó értékelni fogja.

Mindkét Z61 modell (Z61m és Z61t) beépített kamerát és sztereó mikrofont tartalmaz a videókonferenciák érdekében, valamint 802.11 a/b/g Wi-Fi és integrált vezetéknélküli WAN (WWAN) kompatibilitással bír. A Lenovo volt az első PC-gyártó, amely 2005 szeptemberében az EvDO-technológiájú (evolution data only) WWAN antennát beépítette szériagyártású notebookjaiba

A Lenovo másik újdonsága az R60-as, egy költséghatékony, korszerű és számos teljesítményoptimalizáló szolgáltatással felszerelt notebook, amely az üzleti és az oktatási szféra azon szereplői számára készült, akik értékelik a nagy teljesítményt és a modern technikát. Az új R60 megnövelt akkumulátor-élettartammal, több csatlakoztatási lehetőséggel és egy új, 14 colos, SXGA+ felbontású kijelzővel rendelkezik. Mindezeken túl, az R60-as olyan különlegességekkel is bír, mint például az integrált WWAN, a ThinkPad Roll Cage, a magnézium-ötvözetből készült váz vagy a ThinkPad Shock Mounted Hard Drive, amelyek megvédik a merevlemezt és más belső alkatrészeket az esetleges ütődésektől.

ThinkVantage technológiák
Az R60 és a Z61 egyaránt tartalmazza a Lenovo új ThinkVantage technológiáját, amely egy központi irányítópulton keresztül teszi egyszerűvé és gyorssá a számítógép védelmét és teljesítményének optimalizálását. Az új gépek a ThinkVantage Client Security Solution (Ügyfélbiztonsági Szolgáltatás) legfrissebb verziójával érkeznek, amellyel a felhasználók akár maguk állíthatják vissza bejelentkezési jelszavaikat. Ezen kívül egy könnyen kezelhető lemezkódoló rendszer, továbbfejlesztett jelszókezelő és a System Security Audit gondoskodik a felhasználók számítógépeinek biztonságáról.

A gépek WWAN-képességeit kihasználva, az Access Connections legújabb változatának segítségével a mobil notebook-használók zavartalanul mozoghatnak, miközben Thinkpadjük automatikusan vált az elérhető kapcsolatok között.

A ThinkPad fejlődésének egy éve
Az elmúlt 12 hónapban a Lenovo számos terméket és technológiát mutatott be:
• Az első ThinkPad TáblaPC-t, az X41-et.
• Az első szélesvásznú, titánium borítással is megvásárolható ThinkPadet, a Z60-at, amely integrált vezetéknélküli WAN-nal rendelkezik.
• Az első kétmagos processzorral szerelt ThinkPadet, az X60-at, amely akár 11 órán át egyhuzamban is működhet.
• A ThinkPad Roll Cage-et, a magnézium-ötvözetből készült vázat, amely megvédi a merevlemezt és más belső alkatrészeket az esetleges ütődésektől.
• A Lenovo lett a világ legnagyobb, biometrikus azonosítással rendelkező számítógépeinek gyártója, amikor eladta egymilliomodik, ujjlenyomat-olvasóval szerelt PC-jét.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés