Connect with us

technokrata

Ricoh Priport HQ7000: dokumentumkészítés felsőfokon

Laptop

Ricoh Priport HQ7000: dokumentumkészítés felsőfokon

A Ricoh a Priport HQ7000-rel bővíti a digitális másolók termékskáláját.


A nagy volumenű másolási munkákra specializált Priport másolók jelentős előnyökkel rendelkeznek a sebesség, költségek és megbízhatóság terén. A 400 dpi-s, 135 oldal/perces teljesítményével a Priport HQ7000 elsősorban a központi sokszorosító részlegeket célozza meg.

A Priport technológia – minőség alacsony áron. A költségek kordában tartása mellett a felhasználók professzionális nyomatokat készíthetnek a jó minőségű tintáknak és a 400 dpi-s nyomtatási minőségnek köszönhetően. A HQ7000 flexibilis papíradagoló rendszerének segítségével, sokféle típusú és tömegű papírra képes nyomtatni egészen az A3-as méretig.

A Ricoh HQ7000 gyors, 135 oldal/perces sebessége lehetővé teszi, hogy nagy nyomtatási munkák akár pillanatok alatt elkészülhessenek. A Ricoh Priport technológiája eredményeként minél több másolat készül az eredeti dokumentumról, annál olcsóbb egy lap előállítási költsége.

A nyomtatási munkák gyors és hatékony feldolgozása érdekében a Priport digitális másolók mind Windows, mind Macintosh hálózatokba csatlakoztathatók, ami növeli a hatékonyságot és lehetővé teszi a HQ7000 maximális kihasználását.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin