Connect with us

Hirdetés

technokrata

Piacvezető a Sun azonosságkezelő megoldása

Laptop

Piacvezető a Sun azonosságkezelő megoldása

A Gartner piackutató cég nemrég közzétett jelentésében, amelyben a felhasználói jogosultságkezelési megoldások piacának 2006/I. félévét elemzi, a Sun a piacvezetők közé került.

A Gartner a piaci szereplőket úgynevezett „bűvös négyzetben” szokta elhelyezni, amellyel rendszeresen szemlélteti a piaci változásokat. A mostani felmérésben ezen túlmenően a cégek átfogó jövőképét és azok megvalósíthatóságát is vizsgálta.

„Nagyon megtisztelő, hogy a Gartner a felhasználói jogosultságkezelés szegmensében a piacvezetők közé sorolta megoldásunkat” – nyilatkozta Sara Gates, a Sun Microsystems azonosságkezelésért felelős alelnöke, majd így folytatta: „A Sun azonosságkezelési megoldásainak célja az, hogy a biztonsági rendszer zökkenőmentesen szolgálja az üzleti folyamatokat, és kapacitást szabadítson fel a valódi értékteremtő tevékenységekre.”

A Sun felhasználói jogosultságkezelő szolgáltatásai a Sun Java System Identity Manager szoftverben találhatók meg, amely a piacon elsőként kínál egységes felhasználói jogosultságkezelési és metacímtáras megoldást. A Java Identity Managerben minden olyan szolgáltatás megtalálható, amely szükséges lehet az identitásprofilok és jogosultságok kezeléséhez, és a szervezet átfogó biztonságának növelése mellett egyszerűsíti a folyamatokat.

A Sun Java System Identity Manager szoftver a Java System Identity Management Suite programcsomag része, amellyel a cégek a teljes vállalati infrastruktúrában és extranetes környezetekben egyaránt nagy biztonsággal felügyelhetik, védhetik, tárolhatják, hitelesíthetik, illetve megoszthatják az identitásadatokat. Az Identity Manager mellett a programcsomagban megtalálható még az Identity Auditor, az Access Manager és a Federation Manager szoftver, valamint a Directory Server Enterprise Edition változata.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés