Connect with us

technokrata

Adobe Camera Raw 3.4 – bővülő digitális kamera támogatás

Laptop

Adobe Camera Raw 3.4 – bővülő digitális kamera támogatás

Az új Camera Raw beépülő modul már több mint 120 digitális fényképezőgépet támogat, beleértve a Canon, Epson, Leaf, Olympus, Pentax és Samsung 8 új modelljét is.

Az Adobe által kiadott legfrissebb Camera Raw lehetővé teszi a nyersformátumok feldolgozását immár a legújabb Canon, Epson, Leaf, Olympus, Pentax és Samsung digitális fényképezőgépeken is. A Camera Raw felépítése lehetővé teszi a gyors frissítést, amint az új digitális fényképezőgépek kikerülnek a piacra. A széles körű nyersformátum-támogatásnak köszönhetően az Adobe a gyártók túlnyomó többségét lefedi, és mára már több mint 120 digitális fényképezőgépet támogat.

A Camera Raw 3.4 segítségével a profi fényképészek egyszerűen kezelhetik a nyersfájlokat, a kép minőségének lerontása nélkül. A fényképészek így gyorsabban és egyszerűbben importálhatják és szerkeszhetik felvételeiket, növelhetik kreatív lehetőségeiket, egyúttal időt takaríthatnak meg. A Camera Raw 3.4 és DNG Converter már támogatja a Canon EOS 30D, Epson R-D1s, Leaf Aptus 65 és Aptus 75, Olympus EVOLT E-330 és SP-320, Pentax *ist DL2 és Samsung GX-1S fényképezőgépeket is.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu