Connect with us

technokrata

Videoszerkesztés – mobiltelefonon!

Laptop

Videoszerkesztés – mobiltelefonon!

Az új Nokia N93 és az Adobe Premiere Elements 2.0 párosításával a vásárlók teljes körű videoszerkesztési lehetőséghez jutnak a telefon mellett.

Az Adobe Premiere Elements 2.0 (Windows XP kompatibilis) változatával a Nokia N93-on rögzített videót asztali számítógépre átküldve szerkeszthetjük, írhatjuk DVD-re, vagy más formátumba exportálhatjuk, amennyiben interneten, illetve e-mailen keresztül szeretnénk terjeszteni. A Nokia N93 vásárlói számára ingyenes (egyébként 99,99 dollár értékű) Adobe Premiere Elements 2.0 még élvezetesebbé teszi a videorögzítést és -megosztást. A Nokia N93 jellemzője a másodpercenkénti 30 képkocka mellett a DVD minőségű videorögzítés, a 3,2 megapixeles, Carl Zeiss optikás fényképezőgép, és a képremegés-gátló, háromszoros optikai zoom. Így egy digitális kamkorder előnyeit élvezhetjük anélkül, hogy a mobiltelefon veszítene a funkcionalitásából és egyszerű használhatóságából.

Digitális videoszerkesztésnél a Premiere Elements 2.0 rugalmas munkaterülete és DVD menü testreszabása biztosítja a Nokia N93 könnyű kezelhetőségét. A videoszerkesztővel a telefon tulajdonosaiként több száz professzionális átmenetet és effektust próbálhatunk ki, a videót pedig a szoftver számos támogatott formátumának valamelyikében DVD-re is felírhatjuk. A Nokia N93 kereskedelmi alapcsomag része az Adobe Photoshop Album Starter Edition 3.0 szoftver is, amellyel néhány másodperc alatt korrigálhatjuk digitális fényképeinket, beleértve a vágást, az elforgatást vagy a vörös szem korrekciót.

2004 elejétől a Nokia és az Adobe együttműködik, hogy a felhasználókat komplett képalkotó megoldásokkal lássa el. A Nokia az Adobe Macromedia Flash technológiáját is licenceli, a közelmúltban pedig bejelentette a Nokia PRO: Flash Zone, egy új támogatási program létrehozását. Ezzel a lépésével a vállalat fel szeretné lendíteni a Nokia kézikészülékekhez történő Flash tartalomfejlesztést. A Nokia már számos olyan Flash Lite 2 technológiát integráló kézikészüléket jelentett be, amelynek szállítását néhány nemzetközi piacra már meg is kezdte.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

TE Connectivity
casio

SmartWatch

A motorsportok szerelmeseinek szánták ezeket az órákat

2022. augusztus 4. csütörtök
mobilfox

Kütyük

Teljesen megújult a Mobilfox

2022. augusztus 2. kedd
tag heuer

SmartWatch

Együttműködik a Netflix és a TAG Heuer

2022. augusztus 1. hétfő
képernyő

Kütyük

Extrém magas monitor segíthet a gerincbántalmakon

2022. július 29. péntek

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu