Connect with us

Hirdetés

technokrata

EagleEyeOS és a Windows

Laptop

EagleEyeOS és a Windows

Windows-barát minősítést kapott egy magyar adatvédelmi program a világ legnagyobb szoftvergyártójától, a Microsofttól.

A világ legnagyobb szoftvergyártója, az amerikai Microsoft által végzett, hosszú tesztelés után odaítélt „Designed for Windows XP” cím egyfajta garancia arra, hogy a magyar fejlesztésű EagleEyeOS szoftver minden tekintetben megfelel a Microsoft minőségi elvárásainak. A fejlesztő SaveAs Rt. első körben az egygépes, ingyenesen is letölthető EagleEyeOS One tesztjein van túl, de az elismerés az egész EagleEyeOS technológiának szól, hiszen az összes EagleEyeOS termék alatt ugyanaz a védelmi rendszer (kernel modul) található meg.

„Az EagleEyeOS termékeknél több új védelmi technológia és számos megoldás segíti majd a nagyvállalati integrációkat és természetesen az újításaink folyamatosan kerülnek át a minősítést nyert termékünkbe is. Az elkövetkező hónapokban számos bejelentést teszünk majd az új fejlesztésekkel kapcsolatosan” – nyilatkozta Csabai Csaba, fejlesztési igazgató.

A cím elnyerésével a program hamarosan felkerül a Microsoft által ajánlott termékek katalógusába. A minősítést elnyerő szoftvereket az amerikai vállalat elérhetővé teszi saját webáruházában is. Meksz szerint ez nagymértékben hozzájárulhat az eladások felfutásához: „ahol eddig megjelentünk, ott sikeresek voltunk, hiszen például a Download.com-on az elmúlt időszakban az új biztonsági szoftverek közül éppen az EagleEyeOS Professionalt töltik le legtöbben”.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés