Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vadonatúj HP szkennerek

Laptop

Vadonatúj HP szkennerek

A HP most bemutatott HP Scanjet 7800, 8350 és 8390 szkennerei nagy tudású szoftverrel támogatják a gyors, automatikus, többoldalas dokumentumbeolvasást.

Segítségükkel a kis-/középvállalatok (KKV-k) és a nagyvállalati munkacsoportok minden eddiginél egyszerűbben rögzíthetik és kezelhetik dokumentumaikat és ésszerűsíthetik üzleti munkafolyamataikat.

A villámgyors (percenként 35 oldalt vagy 70 képet feldolgozó) rendszerek tökéletesen automatizálják a beolvasást, ezért ideális megoldást jelentenek azoknál a vállalatoknál, ahol napi szinten nagy tömegben szkennelnek dokumentumokat. Az eszközök mindegyike rendelkezik automatikus dokumentumadagolóval, amellyel 50-100 oldalt lehet emberi beavatkozás nélkül beolvasni. Dupla olvasófejük az automatikus duplex feldolgozást is támogatja.

Az új szkennerek a HP Smart Document Scan szoftverét használják. Ez a szoftvercsomag automatizálja a beolvasás folyamatát, érzékeli, ha a rendszer véletlenül két lapot húz be egyszerre, vonalkódot olvas és színkihagyási lehetőséget is kínál. Az egyszerűbb használat érdekében a szoftver gombhoz rendeli a gyakran használt feladatokat.

A csomagban szállított Captiva TWAIN és ISIS meghajtóprogramok kompatibilisek a nagyszabású tartalomkezelő rendszerekkel (Documentum, FileNet és Microsoft SharePoint Portal), így a dokumentumok külön szoftver nélkül is egyszerűen beilleszthetők az elektronikus munkafolyamatokba. A kiváló beolvasási minőségről a Kofax VRS gondoskodik, míg a ScanSoft PaperPort for Windows illetve a Presto! PageManager for Mac az egyéni dokumentumkezelési igények kielégítését támogatja.

A HP Scanjet 8350, 8390 és 8270 szkennerek 2006. áprilisától kaphatók az EMEA-régióban, míg a HP Scanjet 7800 várhatóan májusban kerül az üzletekbe.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés