Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új LG projektor: falhoz szegezi a konkurenciát

Laptop

Új LG projektor: falhoz szegezi a konkurenciát

Egészen mostanáig, a házimozi vetítők ránézésre semmiben sem különböztek a konferenciatermekben látható megannyi projektortól.

A napokban a CES 2006 kiállításon az LG a házimozi design egészen újszerű megközelítését fedi fel – az AN110 DLP fali projektort. Az AN110 nagyfelbontású (HD) DLP vetítő sokkal inkább emlékeztet kortárs műalkotásra, mintsem egy házimozi tartozékra – még a legmegfontoltabb házimozi rajongót is el fogja bűvölni.


Ez az első projektor, amelyet kifejezetten úgy terveztek alkotói, hogy a falhoz simuljon. Az AN110 élénk, tiszta, ragyogó HD képei egészen 110 col méretben otthonunk legkedveltebb helyiségévé varázsolják majd a házimozi szobát.

Két szabadalmazott LG technológia teszi lehetővé ezt az egyedülálló terméket. Egyikük egy különleges L-típusú vetítőlencse, amely -125 % – +125 % vertikális lencsemozgást tesz lehetővé. Az LG mérnökei által kifejlesztett keskeny és kecses tulajdonságának köszönhetően pedig a készülék falra szerelhetővé válik. A másik ilyen technológia az LG Reverse Type TIR prizma – ez egy kétdimenziós szerkezet, amely 98 százalékos optimális uniformitást tesz lehetővé annak érdekében, hogy kedvenc filmjeinket és TV műsorainkat garantáltan olyannak lássuk, amilyennek lenniük kell.

Az AN110 WXGA (1.280×768) egy DMD-vel ellátott HD-képes DLP projektor. E korszakalkotó vetítő további ismérvei között sorolhatjuk az 1.100 ANSI Lumens fényerőt, a 2.500:1 kontraszt arányt, az LG exkluzív XD Engine-t, amellyel a felhasználó 6 képkontroll funkció segítségével optimális képélményt élvezhet. Ez a projektor nemcsak hihetetlenül csendes – mindössze 24 decibelt bocsát ki -, vastagsága alig 88 milliméter. A készülék kapható elegáns fehér vagy finoman tükörfelületű fekete változatban, és VGA, SVGA, XGA és SXGA kompatibilis annak érdekében, hogy minden igényt kielégítsen.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés