Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatókészítés és webalkalmazás-fejlesztés magyarul

Laptop

Bemutatókészítés és webalkalmazás-fejlesztés magyarul

Magyar nyelven is használható a CodeCharge Studio gyors webalkalmazás-fejlesztő rendszer és a bemutatókészítő DemoCharge szoftver.

A YesSoftware és a Shirokuma bejelentette, hogy mától magyar nyelven is elérhető a YesSoftware két népszerű terméke, a CodeCharge Studio 3.0 és a DemoCharge 2005. A szoftverek magyar kiadásaiban nemcsak a kezelőfelület került honosításra, hanem a teljes dokumentáció és a súgó is. A Shirokuma a helyi disztribúción túl technikai támogatást, konzultációs szolgáltatásokat és oktatást biztosít mindkét termékhez.

A CodeCharge Studio automatizálja a webes alkalmazások készítését: villámgyorsan képes előállítani professzionális színvonalú, objektum-orientált kódot az összes népszerű szerveroldali technológiához: .NET (C# és VB.NET), Java (JSP és szervletek), ASP, PHP, ColdFusion és Perl nyelveken. A CodeCharge Studio 3.0 támogatja a legmodernebb technológiákat (ASP.NET 2.0, PHP 5, MySQL 5) és együttműködik a legnépszerűbb webszerkesztő környezetekkel, mint például a Macromedia Dreamweaver MX; a Microsoft FrontPage-be pedig teljes mértékben integrálódik.

A DemoCharge használatával bárki könnyen rögzítheti a képernyő történéseit és készíthet belőle animált információs erőforrásokat, amelyek jól alkalmazhatók termékismertetőkben, cikkekben, oktatóanyagokban, műszaki ismertetőkben, online dokumentációkban és súgórendszerekben, weboldalakon vagy éppen értékesítési promóciós anyagokban. A DemoCharge Professional ezenfelül lehetővé teszi hangalámondás felvételét is, valamint az elkészült animált bemutatók Flash, Java kisalkalmazás és végrehajtható állomány (.EXE) formátumokban elmentését is az alapváltozat animált GIF kimenetén túl. A megállapodás részeként a termékek dokumentációja teljes egészében lefordításra kerül magyar nyelvre, valamint a Shirokuma szakemberei ellátják a helyi programváltozatok technikai támogatását is, magyar nyelven. A Shirokuma ezenfelül konzultációs szolgáltatásokat és oktatást biztosít mindkét termékhez.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés