Connect with us

technokrata

Magyar szoftversiker az USA-ban

Laptop

Magyar szoftversiker az USA-ban

Graphisoft Építőipari Folyamat Modellező szoftver – az ötdimenziós (5D) építészeti kivitelezést támogató rendszer a szoftver kategóriában helyezett volt a Wall Street Journal 2005. évi technológiai innovációs díjáért folyó versenyben.

A Graphisoft, a Virtuális Épület megoldások piacvezetője ma bejelentette, hogy Építőipari Folyamat Modellező szoftvere (Virtual Construction) helyezést ért el a Wall Street Journal 2005. évi technológiai innovációs díjáért folyó versenyben. Ez a díj a Föld bármely részéről származó magánszemélyek, gazdasági társaságok és szervezetek technológiai innovációját ismeri el a biotechnológia, a szoftver, a biztonságtechnika, az energiatermelés és a környezetvédelem területén.

“Az építőipar hatalmas, és lemaradásban van az információ technológia alkalmazásában a hatékonyságnövelés és a költségcsökkentés érdekében.” – mondta Dominic Gallello, a Graphisoft vezérigazgatója – “Azt gondoltuk, hogy a drámai változás előmozdítására új folyamatokra és ezeket támogató technológiára lesz szükség. A legelőrelátóbb építőipari cégek szerte a világon már ebbe az irányba haladnak. Megtiszteltetésnek tartjuk, hogy nevünk olyan társaságokéval együtt szerepel mint a GE, az IBM és a Hewlett-Packard.”

A Graphisoft Építőipari Folyamat Modellező szoftvere az első kereskedelmi forgalomban kapható ötdimenziós (5D) építészeti kivitelezést támogató rendszer. Ez lehetővé teszi az építőipari szakemberek számára, hogy ötdimenzióban tervezzenek és irányítsanak projekteket, egyedi módon ötvözve a háromdimenziós épületmodellt az idő és a költség faktorral. Gyorsan bővülő vevőkörükben megtalálható például a Webcor Builders, Rodgers Quinn Construction, Turner Construction, Holder Construction, China State Construction, YIT, SRV, NCC és Skanska.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin