Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Novell személyazonosság-kezelő megoldása nyert

Laptop

A Novell személyazonosság-kezelő megoldása nyert

A Novell Identity Manager kapta a legmagasabb pontszámot az InfoWorld főbb személyazonosság-kezelő termékeket áttekintő széles körű vizsgálatában.

Az InfoWorld a Courion, az IBM, a Microsoft, a Novell, a Sun és a Thor személyazonosság-kezelő megoldásait vizsgálta és hasonlította össze. Az összehasonlítás során mindegyik terméken végrehajtottak egy közös üzleti háttéren és szimulált alkalmazotti életcikluson alapuló személyazonosság-kezelési feladatsort. A Novell következetesen kiemelkedő értékelést kapott minden vizsgált szempontból (felügyelet, integráció, konfigurálhatóság, kohézió és érték). Az áttekintés szerint a Novell Identity Manager több előnye is megmutatkozott a teszt során, mint például a sokoldalú grafikus munkafolyamat kezelő és tervező eszközök, valamint a felhasználói felület.

„A felügyelettől a jelentések készítéséig a Novell Identity Manager bizonyult a legkönnyebben használható megoldások egyikének a mezőnyben – olvasható az InfoWorld cikkében. „A Novell jelentős előnnyel rendelkezik a felhasználói felület terén. Valójában már korábban is jó benyomást tett ránk a Novell megoldása, pedig akkor még nem is láttuk a Designer összetevőt. A Designer használata lenyűgöző érzéssel tölti el a Novell megoldásának felhasználóit, amelyet a többi termékben nem találtunk meg” – tette hozzá az InfoWorld.

Az áttekintés kiemeli, hogy a Novell Identity Manager és az eDirectory hogyan köti össze a különböző rendszerekből származó adatokat, nagyobb rugalmasságot és részletességet biztosítva a versenytársak megoldásainál. Az elemzés azt is hangsúlyozza, hogy a Designer for Identity Manager egy Eclipse-alapú vizuális fejlesztőeszköz, amely lehetőséget biztosít a konfigurálás nagy részének szimulált környezetben való elvégzésére. Ez lehetővé teszi, hogy a rendszergazdák minden eshetőségre felkészülő „mi lenne, ha” forgatókönyveket teszteljenek a beüzemelés előtt, és személyazonossági tervezetet készítsenek.

„A könnyű használhatóság és többplatformos integráció biztosításával a Novell segítheti a szervezeteket informatikai infrastruktúrájuk megóvásában, eleget téve a szabályozó rendelkezéseknek és biztosítva a kényes adatok titokban tartását. Rendkívül megtisztelő számunkra, hogy az InfoWorld felismerte üzleti értékeinket” – mondta Bill Clark, a Novell személyazonosság- és hozzáférés-kezelési részlegének globális termékmarketingért felelős alelnöke..

A felmérés eredményei az InfoWorld 2005. október 10-én megjelent számában olvashatók.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés