Connect with us

Hirdetés

technokrata

Logitech LX7 Cordless Optical Mouse: tartósabb vezeték nélküli élmény

Laptop

Logitech LX7 Cordless Optical Mouse: tartósabb vezeték nélküli élmény

Megnövelt elem élettartam, ki-be kapcsoló, elem-kimerülés jelző,mini vevőállomás, és láthatatlan fényű letapogatás – ezek a Logitech új egerének legfontosabb jellemzői.

A Logitech bemutatta Logitech LX7 Cordless Optical Mouse nevű termékét, egy olyan új vezeték nélküli egeret, ami modern energiagazdálkodási megoldásainak köszönhetően akár nyolc hónapig is működik egy elemkészlettel. Az új egérhez miniatűr plug-and-play vevőállomás tartozik, ami a megszokottnál jóval kevesebb helyet foglal el az asztalon.


A hosszú elem-élettartam és az áramfogyasztás gazdaságos szabályozása két igen fontos szempont a vezeték nélküli egereknél. Egy nemrégiben végzett felmérés szerint a megkérdezett 1.200 Logitech-egér felhasználó 76 százaléka szeretett volna elem-töltöttség kijelzőt látni egerén. A Logitech LX7 Cordless Optical Mouse a Logitech új intelligens energiagazdálkodási rendszerét használja. Ehhez a rendszerhez egy jelzőfény is tartozik, ami zölden világítva jelzi, ha az egér be van kapcsolva, és az elemek töltöttsége megfelelő. A jelzőfény pirosan villogva figyelmeztet, amikor már csak 1-2 hétre elegendő töltés maradt az elemekben. Az intelligens energiagazdálkodás második összetevője az egér alján található ki-be kapcsoló gomb, amivel a használaton kívüli egér elemeit még tovább kímélhetjük. Az LX7 láthatatlan fényű optikai letapogatást használ, ami a korábbi piros LED-es megoldásoknál kevesebb áramot fogyaszt, és pontosabban működik. Az eszköz egyetlen másodpercnyi inaktivitás után átkapcsol energiatakarékos üzemmódba.

A Logitech LX7 Cordless Optical Mouse a Logitech saját fejlesztésű 27 MHz-es technológiáját egy mini-vevőállomással kombinálja. Az egér és a vevőfej már a gyártás során egymásra vannak hangolva, így a számítógéphez csatlakoztatva azonnal működnek is. Nincs szükség kezdeti beállításokra vagy fárasztó csatlakoztatási procedúrára, ezért az egeret könnyen használhatjuk akár felváltva is asztali és laptop gépünk között. Az LX7 vevőállomása a korábbi vezeték nélküli egerek nagydarab vevőivel ellentétben egészen pici, így tovább csökkenti a rendetlenséget a számítógép körül.

A homokóra alakúra formált LX7 kényelmesen használható jobb- és bal kézzel egyaránt. Az egér finom tapintású gumírozott fogófelülete maximális kényelmet biztosít. A termék három különböző színkombinációban kapható: metálkék/fekete, grafitszürke/fekete és hidegkék/acélszürke.

Az egér kettő darab ceruzaelemet használ, de jól működik akár egyről is, ha valaki a kisebb tömegű egereket szereti. Az egéren helyet kapott a Logitech Tilt Wheel Plus Zoom gördítőkereke, amivel könnyedén görgethetjük dokumentumainkat, weboldalainkat és digitális fényképeinket jobbra, balra, le és fel, sőt, azokba még bele is nagyíthatunk vele. Az egéren találunk még előre- és visszaléptető gombokat is.

A Logitech LX7 Cordless Optical Mouse Európában októberben jelenik meg 11.000 forintos javasolt fogyasztói áron.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés