Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ability Office 4.0

Laptop

Ability Office 4.0

Az Ability rendelkezik minden olyan funkcióval, amely ahhoz kell, hogy a korábban MS-termékhez szokott felhasználók zökkenőmentesen dolgozhassanak ezzel a programmal is.

A bejelentés súlyát növelte, hogy a budapesti eseményen részt vett Chris England, a cég nagy Britanniai vezetője is. Az új Ability Office szoftvercsalád egyik jelentős előnye konkurenseivel szemben, hogy részei külön-külön, illetve bármilyen összeállításban megvásárolhatóak, így a felhasználó nem ad ki pénzt számára fölösleges részprogramokra. Az Ability Office legteljesebb, és legfejlettebb verziója, a 4.1 Professional kiadás az alábbi programokat tartalmazza:

• Write – szövegszerkesztő program
• Spreadsheet – táblázatkezelő
• Database – adatkezelő
• Photopaint – fotó és képszerkesztő
• Presentation – prezentáció készítő
• Draw – Objektum rajzoló
• Launcher – Indítópult

Látható, hogy az Ability Office család voltaképp pontosan követi a Microsoft Office felépítését, mint ahogy a készítők célja is a 100 százalékos kompatibilitás. Ennek ellenére néhány apróságban az AO még nem tart itt, ám a gyártó nem árul zsákbamacskát, honlapjukon az inkompatibilis funkciók igen rövid listája is megtalálható. Ám a legfontosabb adat, és a tény, ami az Ability Office család létrejöttét indokolja, és hosszú távon biztossá teszi, az ára. A teljes, dobozos, magyar nyelvű Professional változat ára 37 900 forint, amiből csoportos licensz vásárlása esetén a gyártó-forgalmazó még komoly (az első csomag megvásárlása után 0-5 gépre már 35 százalékos) kedvezményt ad. A programok OEM verziója pedig mindössze 26 900 forint.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés