Connect with us
Hirdetés

technokrata

Útitárs kerestetik fiatal, csinos fotónyomtató személyében…

Laptop

Útitárs kerestetik fiatal, csinos fotónyomtató személyében…

Kompakt, szép fehér, nem kell hozzá sem számítógép, sem hálózati kábel, és feleslegessé teszi a hosszú várakozást a 10×15 centis fotókra – mi az? Ez nem más, mint az új Epson PictureMate 100!

A fényképek kézitáska alakú, fotólaborra emlékeztető új barátjával egy szempillantás alatt kézzelfoghatóvá válnak az emlékek: mindössze 91 másodperc elteltével már kezünkben csillog a fénykép a jól bevált Epson-minőségben. A képek árban is igazán ragyogók, egy 10×15 centiméteres fotó mindössze 75 forintba kerül. A gép kezelése igazán egyszerű: csak behelyezzük a memóriakártyát, kiválasztjuk a képet, kiadjuk a nyomtatási parancsot, és már készen is vagyunk! A 1,5 colos színes kijelzőn még nyomtatás előtt megnézhetjük a nyomtatandó képet. Az Epson PictureMate 100 2005. október közepétől, 38.900 forintos áron kapható.


Nem csak otthon, hanem ünnepélyeken vagy különleges alkalmakkor is kiválóan teljesít az Epson PictureMate 100. A választható lítium-ion akkumulátorok miatt ugyanis nincs a világnak olyan pontja, ahol ne lehetne azonnal kinyomtatni az épp imént ˝ellőtt˝ képeket. Mivel az Epson még egy fogantyúval is ellátta a készüléket, gyakorlatilag bárhová magunkkal vihetjük!

A megfelelő mennyiségű tintát és mintegy 135 darab Epson fotópapírt tartalmazó Picture Pack-nak köszönhetően az eredeti Epson fogyóanyagok utánpótlása nemcsak egyszerű, de igen gazdaságos is! Az egy fényképre jutó költség mindössze 75 forint.

Az Epson PictureMate 100 főbb jellemzői:
-10×15 cm-es, fotólabor-minőségű fényképek, alacsony és előre kiszámítható költségek mellett (az Epson PicturePack használatával csak 75 forint képenként)
-A praktikus fogantyúnak és a választható akkumulátornak köszönhetően hordozható, így bárhol használható
-1,5 colos színes LCD-kijelző, amelyen előzetesen megnézhetjük, kiválaszthatjuk és szerkeszthetjük a képeket, anélkül, hogy számítógépre lenne szükségünk
-10×15 centiméteres képek nyomtatása 91 másodperc alatt (számítógép nélkül)
-Kreatív nyomtatási funkciók: válaszható keretek. szépia üzemmód, fekete-fehér
-Epson PhotoEnhance technológia tájképek és portréfelvételek automatikus feljavításához
-Rengeteg csatlakoztatási lehetőség: valamennyi ma használt memóriakártya-típussal kompatibilis csatlakozó, PictBridge technológia, USB-n keresztüli közvetlen nyomtatási lehetőség, DPOF-technológia (Digital Print Order Format), Print Image Matching III, opcionálisan kapható Bluetooth-adapter a kompatibilis, fényképezésre alkalmas telefonokhoz vagy más, Bluetooth-os készülékekhez
-Biztonsági mentés funkció a memóriakártyán található adatok biztonsága érdekében, mellyel a mentés közvetlenül egy külső eszközre – CD, ZIP-meghajtó – történik
-Ár: bruttó 38.900 forint
-Kapható: 2005. október közepétől.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés