Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új olcsó Epson fotónyomtatók

Laptop

Új olcsó Epson fotónyomtatók

Az Epson Stylus D88 és az Epson Stylus D68 típusokkal az Epson szeptemberben két négyszínű nyomtatót dob piacra, amelyek ideálisak otthoni használatra vagy akár kisebb irodák részére.

Praktikusak: mindkét nyomtató igazi mindentudó, sokoldalú alkalmazási lehetőségekkel rendelkeznek. Kiváló munkát végeznek szövegek, az Internetről letöltött anyagok, kisebb prezentációk és fotók nyomtatásakor. Így az Epson Stylus D88 és D68 nemcsak a munkában, hanem a szórakozásban is nagy segítséget jelentenek. A nyomtatók az új Epson DURABrite Ultra tintával működnek, amely ragyogó színeket és optimális nyomtatási minőséget biztosít még akár újrafelhasznált papíron is. Az Epson Stylus D88 2005. szeptembertől 20.000 forintért, az Epson Stylus D68 2005. 17.900 forintért kapható.


Mindkét modell különálló tintapatronokat tartalmaz, ami alacsony nyomtatási költségeket biztosít. Amikor egy szín kifogy, a patronokat egyenként is ki lehet cserélni, a többi tintapatron tovább használható. Amennyiben még többet – akár 25 %-ot – szeretne spórolni, vegye meg az akciós csomagot, amely egy tintakészletet és 20 ív Epson Premium Semigloss (félfényes) fotópapírt tartalmaz. Egy további előny: mindkét nyomtató az Epson Creativity Suite szoftverrel kerül forgalmazásra, amely egészen egyszerűen képes e-mail mellékletek létrehozására, valamint képméretek és felbontások megváltoztatására. A DURABrite Ultra az Epson DURABrite tinták legújabb generációja. A DURABrite Ultra speciálisan arra a célra készült, hogy kiváló képek készülhessenek vele normál és fényes papírra is. A hagyományos pigmenttintákkal szemben a DURABrite Ultra speciális gyantával van beburkolva, amely a fényképeknek hosszabb élettartamot garantál. A tinta ezen kívül vízálló és nem kenődik, így fényképalbumban tárolva 120-200 év színtartóságot garantál.

Epson Stylus D88 és D68 főbb jellemzői:
-Különálló tintapatronok biztosítják az alacsony költségeket
-Gyorsan száradó DURABrite Ultra pigmenttinta garantálja a vízálló és nem kenődő, színtartó nyomtatást minden papírfajtára
-Akár 5.760 optimális dpi felbontás a megfelelő médián
-Nagysebességű nyomtatás: akár 22 oldal/perc az Epson Stylus D88 nyomtatóval, illetve 17oldal/perc az Epson Stylus D68 nyomtatóval
-Keretnélküli nyomtatás A4-es méretig
-Párhuzamos (Stylus D88) és USB port biztosítja a kompatibilitást a Windows-hoz és a Macintosh-hoz
-Epson Creativity Suite segíti a rendkívül egyszerű fotónyomtatást
-Az Epson Stylus D88 ára: 20.000 forint
-Az Epson Stylus D68 ára: 17.900 forint.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés