Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjelentek az EpyxMobile, az új mobil Internettelefon árai

Laptop

Megjelentek az EpyxMobile, az új mobil Internettelefon árai

Az EpyxMobile, a Vendex International új szoftverének, amely a Skype nevű ingyenes internettelefon szoftvert mobil telefonhoz csatlakoztatja, sikeresen lezárult béta tesztelési fázisa, de továbbra is ingyenesen letölthető.

Amint Michael Patrick Dwen ügyvezető igazgató nyilatkozta, “az árazásról az EpyxMobile weboldalán már olvashatnak, azonban az értékesítés csak szeptember közepétől indul. Jelenlegi célunk, hogy az értékesítési csapatot megerősítsük és partnereket szerezzünk világszerte a szoftver terjesztéshez és a cégen belüli bevezetés támogatására. Ezekre a feladatokra keresünk partnereket világszerte.”

Az értékesítés megkezdése azonban nem jelent teljes elzárkózást az ingyenességtől, hiszen mindhárom szolgáltatást továbbra is ingyenesen tudják majd kipróbálni az érdeklődők egy egyhetes próbaverzió formájában. Sőt, az EpyxMobile Free, a Vendex International alapszolgáltatása, mint az nevében is benne van, mindig is ingyenes marad.

Mivel a szoftver kompatibilis a SkypeOut és SkypeIn szolgáltatással, az EpyxMobile felhasználói bárkit fel tudnak hívni mobiljukról SkypeOut árakon, és azokat a Skype hívásokat, amelyek SkypeIn számukra irányulnak, ugyancsak mobiltelefonon tudják fogadni. Mi több, versenytársaival ellentétben mindehhez semmiféle egyedileg gyártott hardverre nincs szükség. Az EpyxMobile Net szolgáltatás különösen azoknak az üzleti vállalkozásoknak lehet vonzó, akik cégen belül rendkívül kedvezményesen vagy meghatározott havi költségért tudnak hívócsoportot hívni, mert ez arra ad lehetőséget, hogy az így kapott kedvezményeket ki tudják terjeszteni nemzetközi mobiltelefonos hívásaikra is.

“Rövid távú célunk, hogy az EpyxMobile-t a Skype technológiájára épülő telefonközponttá alakítsuk, amely lehetővé tenné, hogy egy számítógép annyi telefonnal működjön, amennyire a cégnek szüksége van. Ezáltal a kis és középvállalatok hamarosan még könnyebben és jobban ki tudják használni az általunk kínált szolgáltatásokat.”

Az árak 35 és 125 dollár között mozognak, attól függően, hogy milyen időintervallumra és szolgáltatásra fizet elő a vásárló.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés