Connect with us

Hirdetés

technokrata

6 megapixeles Olympus fényképezőgép – éjszakai felvételekhez is

Laptop

6 megapixeles Olympus fényképezőgép – éjszakai felvételekhez is

Míg ki korán kell aranyat lel, addig ki későn fekszik, az sok élménnyel gazdagodik.

A legtöbb vacsora, koncert, összejövetel igazi hangulata sötétedés után alakul ki. Tipikusan ezek azok a különösen mulatságos és emlékezetes pillanatok, helyzetek és élmények az életben, amelyeket fényképek formájában szeretnénk megörökíteni, hogy élményeinket évek múlva újra felidézhessük. Ma még e képek minősége gyakran sok kívánnivalót hagy maga után. A fényképek gyakran alulexponáltak a nem megfelelő megvilágítás miatt, vagy túl világosak a felvillanó vakunak köszönhetően – vagy ami még rosszabb – a kép tárgyának egy része lemarad a fényképről, mivel sötétben nehéz a kompozíció beállítása. Most azonban, köszönhetően annak, hogy az Olympus létrehozott egy kimondottan a gyenge fényviszonyoknál is használható fényképezőgépet, amely a körülményektől függetlenül, kiváló képeket készít. A 6 millió pixeles µ DIGITAL 600 tökéletesen kielégíti az éjszakai életet élők speciális igényeit. Az innovatív, BrightCapture technológia használatával a készülék állandóan kimagasló minőségű fényképezési lehetőséget biztosít akár már a következő összejövetel, rock koncert vagy gyertyafényes vacsora alkalmával.


A µ DIGITAL 600 6 megapixeles felbontásával, precíziós 3x-os zoomos objektívvel (35-105mm 35mm-es fényképezőgépre átszámítva) kiváló minőségű felvételek készítésére képes. 23 expozíció-vezérlési üzemmód áll rendelkezésre, amelyek szinte minden fényképezési körülményt magukba foglalnak, mint például a portré, tájkép vagy akár víz alatti felvétel (az opcionális búvártokkal kiegészítve). Ez az időjárásálló készülék mozgókép felvételre is alkalmas, valamint lehetőséget nyújt bámulatos ráközelítésekre a szuper makró funkcióval. Ráadásul a tájékoztató funkciónak köszönhetően – mely közvetlenül a hatalmas, 6,4 centiméteres LCD-re írja ki a különböző funkciók célját, és ajánlott használatát – a µ DIGITAL 600 kezelése rendkívül egyszerű.

Mindemellett a kompakt készülék igazi nagyságát a rendkívüli éjszakai fényképezés lehetősége adja, amely hihetetlen mértékben megkönnyíti a kompozíciók beállítását, és a megfelelő minőségű kép létrehozását. A BrightCapture technológia alkalmazásával a kép beállítása még gyenge fényviszonyok mellett is egyszerű. A megszokott fényerősségnek már az ötöde is elég, hogy az LCD-n tiszta látványt kapjunk. E technológia híján ezek a képek a sötétségbe vesznének. A BrightCapture technológia gyenge fényviszonyok mellett is feljavított képminőséget biztosít. A speciális expozíció-vezérlési üzemmódok, mint a beltéri felvétel, és az arckép a rendelkezésre álló fényviszonyok mellett is ezt a technológiát alkalmazzák. Az eredmény: jobban exponált képek, kisebb esély az elmosódásra, továbbá az arckép a rendelkezésre álló fényviszonyok mellett üzemmóddal, jóval több alkalommal nyílik lehetőségünk a vaku nélküli fényképezésre. Ez különösen olyankor hasznos, amikor tilos a vaku használata, vagy például a környezetet meleg árnyalataival együtt szeretnénk visszaadni.

Ideális az éjszakai életet élőknek, akik az éjszakai élet éllményeit szeretnék megörökíteni. A PictBridge kompatibilis, µ DIGITAL 600 három színben választható – tengerkék, rubinvörös, északi-sarki ezüst. Könnyű kezelhetőségével, 6,0 millió pixeles felbontásával, és az innovatív BrightCapture technológia alkalmazásával, ezt a vadonatúj készüléket nehéz felülmúlni. Olympus Master szoftverrel ez év őszén kerül a boltok polcaira.

Olympus µ DIGITAL 600:
-6 millió pixel felbontás
-BrightCapture Technology a kompozíció könnyebb beállításáért és a jobb képek létrehozásáért gyenge fényviszonyok mellett; speciális üzemmód, amely csökkenti az elmosódás lehetőségét
-6,4 centiméteres / 2,5 colos képátlójú LCD
-Időjárásálló fém váz tengerkék, rubinvörös, északi-sarki ezüst kivitelben
-Nagy pontosságú 3x-os zoomos objektív (35 mm-es fényképezőre átszámítva 35-105mm-nek felel meg) 1:3.1-5.1
-23 expozícióvezérlési üzemmód (pl. portré, tengerpart, havazás, éjszakai, víz alatti módok) továbbá automata mód
-TruePic TURBO kép processzor
-Mozgókép felvételi funkció a memória kapacitásáig
-Makró és szuper makró üzemmód (7 centiméteres távolságig)
-PictBridge kompatibilitás
-Többnyelvű menü (angol, francia, német, spanyol, olasz és orosz) valamint további nyelvek letöltésének lehetősége az Internetről az Olympus Master szoftver segítségével.
-Speciális szerkesztési funkciók a képek minőségének javítása érdekében, illetve egyedi effektek hozzáadása: például vörös szem effektus csökkentése, fényerősség beállítása, keretek és/vagy címek beillesztése
-Olympus Master szoftverrel kiegészítve
-Opiconálisan megvásárolható búvártok (PT-029).



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés