Connect with us

Hirdetés

technokrata

Házimozi az Epsonnal

Laptop

Házimozi az Epsonnal

A csúcsminőségű, modern technológiára épülő, kompakt házimozi az Epson központi témája a szeptember 2. és 7. között megrendezendő idei berlini IFA kiállításon.

A 26-os számú HDTV csarnokban felállított 118-os standon az Epson legújabb 3LCD házimozi-technológiáját és projektorválasztékát mutatja be az érdeklődőknek.

A világ legnagyobb szórakoztató-elektronikai kiállításaként számon tartott IFA ideális fórum az Epson számára legújabb házimozi-rendszerei és otthoni szórakoztató termékei bemutatására. A nagyképernyős, surround sound hanghatással kísért moziélmény ma már nem csupán tágas nagytermekben érhető el. A modern 3LCD technológiára épülő, új Epson projektorok akár a nappaliban is biztosítani tudják a film- és sportrajongók számára ezt a minőséget. Kísérje figyelemmel a 2006-os Labdarúgó Világbajnokság eseményeit Ön is házimozin!

A 3LCD technológia

A világ vezető projektorgyártójaként ismert Epson az egyedülálló ˝szemkímélő˝ 3LCD technológiát alkalmazza termékeinél. Miniatűr kijelzők előállításában szerzett gyakorlata révén a cég komoly szakértelmet halmozott fel ezen a területen. A gyártás során alkalmazott új anyagoknak (például poliszilícium) köszönhetően az Epson az alkatrészek méretét jelentősen lecsökkentve tudta kidolgozni fejlett és széles körben alkalmazott 3LCD technológiáját.

Nagyképernyős moziélmény – a minőség magasfoka
A HDTV (High Definition TV) technológia optimalizálja a házimozizás élményét. A digitális TV-szabvány szélesvásznú, színgazdag, éles megjelenítést biztosít, mélyfekete árnyalatai pedig tökéletes képminőséggel örvendeztetik meg a közönséget. A nagy felbontás lenyűgöző 5.1 Dolby digitális formátumú surround sound hanghatással párosul. Az új Epson projektorok többsége támogatja a HD-technológiát és kielégíti az EICTA (European Information & Communications Technology Industry Association) által megfogalmazott HDTV-követelményeket. Ezek a termékek jogosultak a ˝HD ready˝ címke viselésére. A HDTV szabvány a 2004-es Athéni Olimpiai Játékok idején vált igazán elismertté, hiszen a sportrendezvényt a világ nagy részén ezzel a technológiával rögzítették és sugározták. A HDTV alkalmazásában élen járó japánok már bejelentették, hogy a 2006-os Labdarúgó Világbajnokság közvetítéseit csak ebben a formátumban készek fogadni. Határozott fellépésük jól tükrözi a HDTV technológia jelentőségét és aktualitását.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés