Connect with us

Hirdetés

technokrata

Microsoft Office 12 weboldal

Laptop

Microsoft Office 12 weboldal

A honlap lehetőséget biztosít arra, hogy az érdeklődők nyomon követhessék az Office legújabb változatának összetett fejlesztési folyamatát.

A Microsoft Corporation szeretné minél szélesebb körben tájékoztatni az informatikai szakembereket, a felhasználókat, illetve ügyfeleit és partnereit a Microsoft Office legújabb – Office 12 kódnevet viselő – verziójával kapcsolatos újdonságokról, illetve az Office XML formátum iparágra gyakorolt hatásáról. Ennek érdekben létrehozott egy weboldalt, amelyen folyamatosan frissülő információk olvashatók az új verzióval kapcsolatban. A honlap lehetőséget biztosít arra, hogy az érdeklődők nyomon követhessék az Office legújabb változatának összetett fejlesztési folyamatát, ezért folyamatosan tájékoztat a termékkel kapcsolatos kutatási-fejlesztési munka részeredményeiről, és újdonságairól, egészen a termék piacra kerüléséig.

Regisztrációval, folyamatosan hozzájuthatunk az Office új változatával kapcsolatos legfrissebb bejelentésekhez, valamint a későbbiekben az Office 12 Beta 2 verziójához.

A weboldal következő jelentős tartalomfrissítésére 2005. július 8-10. között fog sor kerülni, a Microsoft Partner Konferencia (Microsoft Worldwide Partner Conference) bejelentései alapján.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés