Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az OKI idén is jó szelet fogott a vitorlájába

Laptop

Az OKI idén is jó szelet fogott a vitorlájába

Az elmúlt hétvégén a ˝magyar tengeren˝, a Balatonon került megrendezésre a második OKI Nagydíj vitorlásverseny, melyen nem csak a vízi sportok szerelmesei, hanem a legújabb nyomtatási technológiák iránt érdeklődők is megtalálták számításukat.


Az idén immár második alkalommal megtartott rangos rendezvény számára – ugyanúgy, mint tavaly – a csopaki Kereked Vitorlás Klub biztosított helyszínt.

A vitorláshajók hat különböző osztályban vették fel a versenyt egymás ellen. Szombaton délelőtt és délután, vasárnap pedig délelőtt volt egy-egy futam: a mindvégig kellemes nyári időjárást szombaton kellő szél frissítette, másnap viszont sajnos némi szélhiányra panaszkodtak a versenyzők.

A verseny főszponzora természetesen nem érkezett üres kézzel a Kereked Vitorlás Klubba. Az OKI elhozta a legújabb nyomtatóit, így bárki működés közben kipróbálhatta azokat. Az első nap végén megrendezett Móló Party keretein belül a verseny résztvevői nagy izgalommal vették birtokukba a klubban kihelyezett számítógépet, melyről tucat számra nyomtatták ki a róluk a nyílt vízen készült akció- és portré fotókat.

Az OKI ezúttal értelemszerűen a színes lapnyomtatókra helyezte a fő hangsúlyt, hiszen kifejezetten fotónyomtatásról volt szó. A technológiai fejlődés könnyen tetten érhető volt, ugyanis a kinyomtatott képek általában jobb minőségűek lettek, mint a tavalyi versenyen a cég korábbi nyomtatóival készült nyomatok. Egy nyomtató esetében a minőség mellett a gyorsaság is fontos kritérium: a sorban álló vitorlás versenyzőknek alig néhány másodpercet kellett várniuk arra, hogy elkészüljenek az általuk kiválasztott fotók.

A szombati tombola fődíja egy értékes OKI nyomtató volt, a vasárnap délutáni ünnepélyes eredményhirdetésen pedig az éremdíjakon kívül OKI ajándékcsomagokat vehettek át a résztvevők.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés