Connect with us
Hirdetés

technokrata

Innováció nagy méretekben az Epsonnál

Laptop

Innováció nagy méretekben az Epsonnál

Az innováció kifejezés az Epsonnál nagy méreteket öltött, az Epson ugyanis bemutatta a nagyméretű tintasugaras nyomtatók új családját profik részére.

Ennek a termékcsaládnak az összes terméke rendelkezik Epson UltraChrome K3 tintasugaras technológiával színes és fekete-fehér nyomtatáshoz és digitális színpróbákhoz. Ezzel az Epson egy minőségi, tetszetős ajándékcsomagot készített el. A profik most már elsőrangú tintát használhatnak, elsőrangú készülékekben, elsőrangú nyomatokhoz!


A termékek neve: Epson Stylus Pro 4800, Epson Stylus Pro 7800 és Epson Stylus Pro 9800.

Az Epson az új termékcsaláddal főként a fényképészet, a próbanyomás, a digitális képzőművészetek, valamint a műszaki megjelenítés teljes tartományának piaci szegmenseit célozza meg. Optimalizálták a szürkeárnyalatokat és a fekete fokozatosságának jellegét. A meleg ill. hideg hangulat a nyomtatásban még inkább megfelel a természetes körülményeknek. Lehetőség van mind matt, mind fényes nyomtatási anyagok alkalmazására. Ezen felül a szemlélő – a tinták továbbfejlesztésének köszönhetően még a lehető legkülönbözőbb fényviszonyok esetén sem érzékel metamer irritációkat többé. Kiemelkedő nyomtatási minőség, amely felülmúlja az ezüstsó-alapú fényképeket és a kinyomtatott képek kifejezetten hosszú élettartama, valamint a nagyon jó stabilitási jellemzők szintén önmagukért beszélnek!

A sorozat állandóan kiváló képminőséget, termelékenységet és rugalmas nyomtatási anyag-alkalmazhatóságot kínál DIN A2 – DIN B0+ formátumokban. A Micro Piezo nyomtatófej technológiával történő kombinációnak köszönhetően az Epson kiváló nyomtatási eredményeket garantál. Az Epson Micro Piezo nyomtatófej technológia, amely a felhordott tintamennyiséget pontosan szabályozza, gondoskodik arról, hogy a kinyomtatott képek a legfinomabb részleteket is hűen visszaadják. Ezen felül az Epson az új sorozat összes nagyméretű nyomtatóját Epson változtatható cseppméretű eljárással látta el. Miért? Azért, hogy a cseppméretet teljes mértékben automatikusan hozzáigazítsák a kép mindenkori tartalmához.

A legjobb azonban az új Epson UltraChrome K3 tinta-technológia. A vizes alapon előállított pigmenteket tartalmazó tintát minden színárnyalatban továbbfejlesztették és a technológia három különböző fekete patronnal működik. Az úgynevezett ˝Light Light Black˝ nyolcadik nyomtatási színként jelentősen javítja a szürkeárnyalatot és a bőr árnyalatait hihetetlenül természetesen adja vissza. Egyidejűleg nagyon lágy árnyalat-érték fokozatokat tesz lehetővé. A plusz fekete árnyalat ezenkívül észrevehetően csökkenti a metameriát és így lehetővé teszi az állandóan azonos minőségű fekete-fehér nyomtatást. A maximálisan elérhető színtér észrevehetően javult. Az Epson új mércét állított fel az új Epson UltraChrome K3 tinta-technológiával a hosszú távú stabilitás, a rövid távú stabilitás, a vízállóság és a gázállóság területén. Megfelelő nyomtatási anyagokon maximum 75 év tartósság érhető el színes nyomatoknál, és legfeljebb 200 év fekete-fehér nyomatoknál.

Azonban az új fejlesztésű nyomtatófej is a fontos innovációk egyike: A fúvókák számának megnövelése színenként 96-ról 180-ra az Epson Stylus Pro 7800-nál és az Epson Stylus Pro 9800-nál a termelékenység 1.8-os mértékű, jelentős növekedését eredményezi. A nyomtató meghajtó is új: ezáltal jelentős javulás érhető el a fekete-fehér nyomatok esetében, saját színprofilokat lehet a normál Epson nyomtató meghajtóba illeszteni és immár lehetséges az ICC-Workflow a nyomtató meghajtón keresztül. A teljes termékcsalád rendelkezik USB 2.0- porttal és egy FireWire-porttal. A hálózati kártya opció. Az új sorozat számos előnye mellett még nagyon kedvező üzemeltetési költségeivel is kiemelkedik.

Árak és kereskedelmi forgalomba hozatal:
Epson Stylus Pro 4800
2005 júniusától kapható
Ajánlott fogyasztói ár: 530.000 forint+ÁFA

Epson Stylus Pro 7800
2005 őszétől kapható
Ajánlott fogyasztói ár: kb. 900.000 forint+ÁFA

Epson Stylus Pro 9800
2005 őszétől kapható
Ajánlott fogyasztói ár: kb. 1.690.000 forint+ÁFA

Az új modellek áttekintése
-Rugalmas papírkezelés DIN A3+-tól DIN B0+-ás formátumig, egyedi lap és leporelló funkcióval.
-Epson Micro Piezo-technológia és Epson változtatható cseppméretű technológia
-8-színű UltraChrome K3 tintakészlet a kiemelkedő eredményekhez:
-3 fekete tinta a digitális fekete-fehér fényképeknél napjaink legelőrehaladottabb eredményei elérése érdekében.
-nagy színtér van a nehezen ábrázolható, telített színek visszaadására és az ipari szabvány szerinti színmintára.
-Minden fényviszonynál kiváló nyomatok
-Gyors színstabilitás nyomtatás után
-A fejlett fekete-fehér üzemmód lehetővé teszi a színárnyalat és árnyalatok értékeinek ellenőrzését fekete-fehér képeknél.
-Kiváló tartósság, 75 év élettartammal színes képeknél és több mint 200 év fekete-fehér esetén.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés