Connect with us

technokrata

Az Epson új mércét állít fel a nagyméretű nyomtatásban

Laptop

Az Epson új mércét állít fel a nagyméretű nyomtatásban

Az Epson a legújabb termékcsaládjával főként a professzionális tervezőkre összpontosít, akik a POS- (értékesítési pont) és reklámanyagok tervezése, a számítógéppel támogatott tervezés (CAD) és a térinformatikai rendszerek (GIS) terén tevékenykednek.

Ennek a termékcsaládnak az összes készüléke rendelkezik az Epson színes és fekete-fehér nyomtatáshoz kifejlesztett UltraChromeTM tintatechnológiájával. Ezzel az Epson olyan készülékeket fejlesztett ki, amelyek a csúcskategóriás digitális nagyméretű nyomtatásban új mércét állítanak fel a nyomtatási minőség és sebesség terén. És ami még jobb: immár elsőrangú tinták állnak a tervezők rendelkezésére elsőrangú készülékekben, elsőrangú nyomatok készítéséhez! Ezenkívül az Epson nyomtató sorozathoz számos nyomtatási anyagot támogat, beleértve a 1,5 mm-es vastag kartonpapírt és DIN A2-től egészen a DIN B0+ -ig terjedő méreteket is.


Csak a sebesség számít!
Nagy nyomtatási megrendeléseknél gyorsan kell dolgozni. A nyomtató típusától függetlenül ennek a követelménynek az új Epson-sorozat mindegyik modellje megfelel. Az ok: a színenkénti 180 fúvóka, ötvözve az Epson Micro PiezoTM-technológiájával! Ez a technológia teszi lehetővé, hogy a felhordott kis tintacseppek rendkívül pontosan és gyorsan terüljenek el a nyomtatási felületen. Az eredmény: nagyon pontos vonalakkal elkészült rajzok, ami egyébként kiválóan alkalmas terjedelmes színes prezentációk alacsony tintafogyasztással történő elkészítéséhez is. Végül az Epson változtatható cseppméretű technológiája teszi fel az ˝i˝-re a pontot, sokszorosára növelve a nyomtatási sebességet. Ennek segítségével igazítják hozzá egy adott tintacsepp méretét a kép tartalmához. Alig 60 perc alatt akár 26 méter is nyomtatható. A határidők szorítása immár a múlté.

Az új modellek az alacsony üzemeltetési költségnek köszönhetően is vonzóak, ami nem utolsósorban a nagy térfogatú tintapatronok használatából adódik. Az összes modell intuitív módon kezelhető és nagyon felhasználóbarát kezelői felülettel rendelkezik. A fő üzleti tevékenységre történő összpontosítás: ez az, amit a napi hajszában mindenki megkövetel. A hardver nem lehet akadály! És pontosan itt lép színre az Epson. Az Epson Stylus Pro 4400, 7400 és 9400 ezenkívül rendkívül robusztusak és jól kezelhetők.

Az Epson Stylus Pro 4400, Epson Stylus Pro 7400, Epson Stylus Pro 9400 modellek mindegyike rendelkezik az Epson négyszínű UltraChromeTM tintatechnológiájával. Ezért a profik számos különböző nyomtatási anyagon ragyogó és rendkívül természethű eredményt érnek el.

Árak és a kereskedelmi forgalmazás kezdete:
Epson Stylus Pro 4400
2005 őszétől kapható
Ajánlott fogyasztói ár: kb. 490.000 forint+ÁFA

Epson Stylus Pro 7400
2005 őszétől kapható
Ajánlott fogyasztói ár: kb. 900.000 forint+ÁFA

Epson Stylus Pro 9400
2005 őszétől kapható
Ajánlott fogyasztói ár: kb. 1.690.000 forint+ÁFA

Az Epson Stylus Pro 4400/7400/9400 modellek áttekintése:
-Gyors nyomtatási sebesség 26 m2/h-ig (normál papíron draft-üzemmódban)
-Nagy felbontású nyomtatás 2.880×1.440 dpi-ig
-Ideális sok alkalmazási területhez – nagyon pontos vonalas rajzoktól a csúcskategóriás képi megjelenítésekig
-Rugalmas papírkezelés DIN A2-es formátumtól DIN B0 +-ig egyedi lap és leporelló funkcióval együtt
-Intuitív és egyszerű kezelés
-Nagy térfogatú tintapatronok a folyamatos üzemeltethetőséghez
-Négyszínű UltraChromeTM-tintakészlet különálló patronokkal az alacsony üzemeltetési költségek érdekében
-Mikro-piezo nyomtatófej a jobb minőség és nagy termelékenység eléréséhez
-MAC- és PC-kompatibilis USB 2.0-porttal, IEEE 1394-al (FireWire), B-típusú Ethernet-port opció.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin