Connect with us

Hirdetés

technokrata

INFOmarket-INFOtrend: Készen áll az installálásra?

Laptop

INFOmarket-INFOtrend: Készen áll az installálásra?

INFOmarket-INFOtrend – 4. Információtechnológiai és telekommunikációs vásár 2005. szeptember 17. és 25. között.

Új megoldás az INFOmarket-INFOtrend
A 4. Információtechnológiai és telekommunikációs vásár idén megújult formában a Budapesti Nemzetközi Vásárral egy időben kerül megrendezésre 2005. szeptember 17. és 25. között. Tavaly a BNV – a kilenc nap alatt – több mint 120 ezres közönséget vonzott a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba. Az érdeklődők tizenhárom százaléka érkezett kifejezetten az INFOmarket-re. Idén várhatóan még többen látogatnak ki.

Megújult tartalom
A kiállítás három témára épül: a KLASSZIKUS a hagyományos kiállítást, a BUSINESStrend az üzleti találkozókat, a GAME a játék szekciót foglalja magában. Az új koncepciót a Hungexpo Rt. piackutatások, felmérések illetve szakmai partnerekkel folytatott konzultációk alapján dolgozta ki. Ezáltal a szektor összes szereplője megtalálhatja a cégre szabott bemutatkozási, üzletkötési, valamint a hatékony kommunikációs lehetőséget. Újdonságként a szervezők szponzorációs részvételi lehetőséget is kínálnak.

KLASSZIKUS-szekció
Itt megvalósulhat a „virtuális világ – valóságos vásár” koncepció. A kiállításon az otthoni felhasználók megismerhetik a szoftvereket, hardvertermékeket, perifériákat, a multimédia és a mobilkommunikáció újdonságait.

BUSINESStrend-szekció
A vevőtalálkozók helyszíne, ahol cégprezentációkon bemutatják az informatikai és telekommunikációs termékeket, ICT újdonságokat, megoldásokat és szolgáltatásokat. A meghívott üzletemberek, partnerek e mellett részesei lehetnek szórakoztató programoknak, a párhuzamosan zajló BNV kísérőeseményeinek is.

GAME-szekció
Nagy érdeklődés mellett zajlottak a tavalyi INFOmarket-en az internetes bajnokságok is. A játékosok értékes nyereményekért küzdhettek meg. Várhatóan idén még több játék közül válogathatnak. Jelenleg szervezés alatt állnak a legnépszerűbb elektronikus játékok közül helyi hálózati és konzolos bajnokságok.

Újdonság a Mod-Tech Hall
A 4. Magyar Tuning és Modding Kiállítás és Verseny először kerül megrendezésre az INFOmarket-INFOtrend-en. A computer designerek paradicsoma egyedi építésű számítógépekkel várja majd a nagyközönséget.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés