Connect with us

Hirdetés

technokrata

Képnézegetős új mini MP3 lejátszó a Samsungtól

Laptop

Képnézegetős új mini MP3 lejátszó a Samsungtól

A Samsung Electronics Magyarországon is bevezeti az YP-T7 zenelejátszót.

A képnézegető funkcióval felszerelt készülékért a Samsung a közelmúltban Las Vegasban megrendezett fogyasztói elektronikai szakkiállításon, a CES-en innovációs díjat vehetett át.


A számos multimédiás funkcióval rendelkező YP-T7, amely magán viseli a Samsung méltán világhírű formatervezőinek kézjegyét, meglepően aprócska készülék. A lejátszó 128, 256, 512 MB-os, illetve 1 GB flash memóriás tároló kapacitású változatokban készült. Ezek közül hazánkban a 256 MB-os, az 512 MB-os, illetve az 1 GB-os modellt vezeti be a cég. Zenén kívül szövegfájlokat és fényképeket is elraktároz, sőt az utóbbiakat meg is jeleníti 65 ezer színű LCD-kijelzőjén. Az YP-T7 a lemezborítókat is a kijelzőre varázsolja, így teszi teljessé a hallgató zenei élményét.

A lejátszó, amely akár egy ingzsebben is elfér, minden bizonnyal az egyik legkisebb ma kapható multimédiás készülék. Méretén kívül tömege is igen csekély, ami könnyű, ám rendkívül ellenálló magnézium és alumínium borításának köszönhető.

Az YP-T7 támogatja az MP3, a WMA, a Secure WMA, az Ogg, az ASF és a JPEG fájl formátumokat. A beépített lítium-polimer akkumulátor egy feltöltés után 12 óra folyamatos lejátszást tesz lehetővé.

A zenelejátszás és a képek megjelenítése még nem minden. A lejátszót személyi asszisztensként is használhatjuk, amely figyelmeztet bennünket, ha késésben vagyunk. Beépített mikrofonjával rövid vagy akár hosszabb emlékeztető üzeneteket mondhatunk a készülék memóriájába. Az YP-T7 programozható FM-rádiója pedig gondoskodik arról, hogy ne maradjunk friss hírek és a legújabb slágerek nélkül. A készülék szintén lehetővé teszi, hogy kedvenc számunkat a rádióról egy gomb megnyomásával fel is vegyük a tárolt számok közé, és ezeket a felvételeket a készülék azonnal MP3 fájl formátumban tárolja, hogy a jövőben bármikor vissza hallgathassuk azokat.

A készülékek ajánlott bruttó fogyasztói ára:
-1GB-os 54.990 forint
-512MB-os 49.990 forint
-256MB-os 39.990 forint.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés