Connect with us

Hirdetés

technokrata

Copy General: Európa tervvel a jobb kiszolgálásért

Laptop

Copy General: Európa tervvel a jobb kiszolgálásért

A Copy General 7 darab Ricoh 4 darab Xerox nyomtatót vásárolt 2004-ben, valamint korszerű vállalatirányítási rendszert vezet be ez év tavaszán.

Nyolcvanmillió forintos beruházáshoz nyújtott támogatást a Nemzeti Fejlesztési Terv a teljes beruházás 50%-áig. A Copy General Kft. a fejlesztés keretében 7 darab Ricoh 4 darab Xerox nyomtatót vásárolt 2004-ben, és korszerű vállalatirányítási rendszert vezet be ez év tavaszán. A gépberuházáshoz kapcsolódva, a munkavállalók készségeinek javítása érdekében képzést is szervez a cég. A képzés költségeihez az Európa Terv HEFOP keretében nyert 50%-os támogatást a Copy General Kft.

A Copy General hét fővárosi és egy székesfehérvári üzlettel áll ügyfelei rendelkezésére. A cég profilja a fekete-fehér, színes nyomtatás és fénymásolás, színes poszter és tervrajznyomtatás illetve másolás, valamint az ezekhez kapcsolódó kiegészítő szolgáltatások.

A 2004-es adatok alapján havi 42.000 ügyfél keresi fel az üzleteket. Piacvezető szerep nagy felelősséget jelent. A Copy General Kft. lépést tart a technika fejlődésével; a legmodernebb gépekkel dolgoznak. A cég szem előtt tartja az ügyfelek kényelmét: évek óta sikeresen működik az online szolgáltatás is.

Az elmúlt 13 év alatt sokat változott az ügyfélkör összetétele. Hét éve még nagy szükség volt olyan helyekre, ahol vállalatok rövid határidővel másoltathattak, akár nagy mennyiségben is, mivel igen kevés vállalat engedhette meg magának a szükséges technika megvásárlását. Ez a szám a másológépek áraival együtt csökkent valamelyest. Újabban a nagyobb cégek megbizonyosodtak arról, hogy egy másológép üzemeltetése (a működtető személyzet munkaóráinak száma, az alapanyagok, a szervizköltség) olyan magas, hogy érdemesebb a munkákat egy digitális gyorsnyomdára bízni.

A Nemzeti Fejlesztési Terv komoly lendületet adott a cég fejlesztési törekvéseinek 2004-ben. A kis és középvállalkozások technológiai hátterének fejlesztése programot követően még gyorsabb lett a kiszolgálás, számtalan plusz-szolgáltatás rövidebb idő alatt készül el. A gépberuházáshoz 24.715.500 Ft-tal járult hozzá a NFH. A vállalaton belüli elektronikus üzleti rendszerek bevezetésének támogatása programban 2005-ben integrált vállalatirányítási rendszer kerül bevezetésre, melyhez 16.670.000 Ft támogatást kapott a Copy General Kft. Mindkét projekt a Gazdasági Versenyképesség Operatív programban valósul meg az Európai Unió társfinanszírozásában.

A pályázatokat mindhárom esetben az Árindex Kft. készítette. A fejlesztések komoly lehetőségeket nyújtanak a hazai munkahelyek versenyképességének növelésére, és a dolgozók képzettségének fejlesztésére.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés