Connect with us

Hirdetés

technokrata

Windows XP Media Center Edition 2005 minősítésű univerzális távirányító a Logitechtől

Laptop

Windows XP Media Center Edition 2005 minősítésű univerzális távirányító a Logitechtől

A Logitech ma bejelentette, hogy a Microsofttal együttműködve dolgozik egy következő generációs Harmony univerzális távirányítón, ami egyidejűleg vezérelni tud egy Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 PC-t és az ahhoz csatlakoztatott bármilyen szórakoztató elektronikai eszközt is.

A Logitech kezdetben OEM-ként (Original Equipment Manufacturer, azaz eredeti berendezésgyártó) a Media Center PC-k gyártóinak ajánlja majd az új technológiáját, nyárra pedig bevezet a termékből egy kereskedelmi forgalomban terjeszthető változatot is.

A Windows XP Media Center Edition 2005 egyszerű és ismerős eszközei révén a lehető legjobb otthoni kikapcsolódást és kreatív szabadidőtöltést nyújtja, ami egy PC-vel elképzelhető. A Media Center Edition 2005 használatával az emberek egy érthető és tökéletes digitális élmény részeseivé válhatnak, legyen annak tárgya a digitális fényképalbum, a házivideók, a zenehallgatás, a televízió vagy a DVD. Az új Harmony távirányító biztosítja, hogy a nappaliban megtalálható összes szórakoztató-elektronikai eszközünket – a HD televíziót, a házimozi erősítőt, a DVD lejátszót, a Media Center PC-t vagy bármilyen más infra-vevős berendezést – egyetlen, központi helyről vezérelhessük.

A Logitech Smart State technológiáról
A Logitech szabadalmazott Smart State technológiájára épülő Harmony távirányítók pontosan úgy működnek, ahogy felhasználóik gondolkodnak, így egy bizonyos funkció bekapcsolásához csak egyetlen gombnyomásra van szükség. Például, ha Media Center PC-re kötött műholdvevős tévéadást szeretnénk nézni, akkor a TV készülék, a házimozi erősítő és a számítógép egyszerre kapcsolódik be, és a megfelelő módon egymáshoz is csatlakoznak. Egy Harmony távirányító az ehhez szükséges összes infravörös parancsot el tudja küldeni egyetlen gombnyomásra. A Harmony nélkül ez 10-nél is több gombnyomást igényelhet több különböző távirányítón. A Harmony távirányítók mind internet-készek: USB csatolóval a számítógépre köthetőek és beprogramozhatóak bármilyen infravezérelt elektronikai eszköz irányítására. Az internetkapcsolaton keresztül a távirányító egy több tízezer különféle szórakoztató elektronikai eszköz vezérlőkódjait tartalmazó adatbázisból ki tudja keresni a nekünk megfelelőt. A Media Center PC-hez készült Harmony távirányító felhasználói saját honlapot kapnak, amin konfigurációjuk áttekinthető, és a Windows XP Media Center Edition 2005 felületéről szabályozható.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés